Forum de spiritualitate

Subiecte similare
  Ultimele subiecte
  » Mai este cineva pe aici?
  Dum Aug 11, 2013 8:58 am Scris de Tudorel666

  » CRESTINI fara denominatiune
  Sam Mar 09, 2013 7:18 pm Scris de crestinul

  » Cine este in realitate Isus!
  Dum Iul 08, 2012 2:11 pm Scris de Fairy

  » NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE
  Dum Iul 08, 2012 2:06 pm Scris de Fairy

  » Ok
  Mier Iun 16, 2010 11:37 am Scris de Tudorel666

  » ARMONII MAJORE 2010...autor Mihai LEONTE
  Mar Iun 15, 2010 3:42 am Scris de Mihai LEONTE

  » vizitati
  Lun Iun 14, 2010 9:59 am Scris de padawanu

  » REVERII ADVERSE...poezii de Mihai LEONTE
  Joi Iun 10, 2010 4:16 am Scris de Mihai LEONTE

  » SCRIERI INOCENTE...de Mihai LEONTE
  Vin Iun 04, 2010 4:05 pm Scris de Mihai LEONTE

  » Cenzura istoriei!!!
  Joi Iun 03, 2010 6:37 pm Scris de Ancuta

  » Distihurile lui Bujor...autor Mihai LEONTE
  Mar Mai 25, 2010 3:28 am Scris de Mihai LEONTE

  » Despre crestinismul originar
  Lun Mai 24, 2010 11:41 am Scris de Tudorel666

  » Dorurile mele
  Sam Mai 22, 2010 11:39 am Scris de Tudorel666

  » VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
  Mier Mai 19, 2010 4:24 am Scris de Mihai LEONTE

  » MIRAJELE ALBASTRE...poezii de Mihai LEONTE
  Mier Mai 12, 2010 4:18 pm Scris de Mihai LEONTE

  » APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
  Dum Mai 09, 2010 7:04 am Scris de Mihai LEONTE

  » RENASTEREA ZAMOLXIANISMULUI RELIGIA STRABUNILOR ROMANILOR
  Mier Mar 24, 2010 12:01 pm Scris de HareKrishna

  » Vishnuism-monoteismul hindus
  Mier Mar 24, 2010 11:59 am Scris de HareKrishna

  » Despre capitalismul salbatic
  Mar Mar 02, 2010 2:54 pm Scris de wima2203

  » Ce nu se spune despre Miscarea Legionara?
  Mar Mar 02, 2010 2:39 pm Scris de wima2203

  » E Omul urmasul lui Adam?
  Dum Ian 31, 2010 9:46 pm Scris de Anticristul01

  » Bine v-am gasit!
  Dum Ian 31, 2010 8:13 pm Scris de Anticristul01

  » POZE USERI
  Joi Ian 28, 2010 3:37 pm Scris de IrinucaM

  » Inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume-DUBAI 2009
  Mar Ian 12, 2010 9:06 pm Scris de Anticristul

  » Arte martiale
  Lun Ian 11, 2010 4:00 am Scris de IrinucaM

  » Scrisoare adresata FEDERATIEI RUSE
  Lun Ian 11, 2010 3:19 am Scris de IrinucaM

  Cine este conectat?
  In total este 1 utilizator conectat: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 1 Vizitator

  Nici unul

  [ Vizualizeaza toata lista ]


  Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
  Cautare
   
   

  Rezultate pe:
   


  Rechercher Cautare avansata


  Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

  Totul despre ARMAGHEDON !(Ultimul razboi mondial)

  In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

  1 Totul despre ARMAGHEDON !(Ultimul razboi mondial) la data de Vin Iun 27, 2008 1:45 pm

  No Name


  inger
  http://www.armaghedon.ro/

  Cînd apostolul Ioan a pomenit de numele Armaghedon, fara îndoiala ca el nu a avut în minte aceste trei teorii, ci însemnatatea simbolica, spirituala a numelui Armaghedon. Tocmai de aceea el scrie în capitolul 16 versetul 16 astfel: "Duhurile cele rele i-au strîns în locul care pe evreeste se cheama Armaghedon". Poate ca prin aceste cuvinte, apostolul Ioan a intentionat sa îndrepte atentia cititorilor Apocalipsei spre a lua în seama acest nume asezîndu-l în contextul istoriei ebraice, asa încît însemnatatea si rostul pomenirii lui aici sa fie pricepute bine de cititori. Daca facem o incursiune scurta în istoria poporului Israel, asa cum ne este relatata pe paginile Vechiului Testament, observam ca numele Armaghedon, sau cel putin radacina acestui cuvînt Meghido, apare destul de frecvent fiind legat de diferite momente istorice. Dintre toate însa, un singur moment istoric este mai relevant si în care cred ca se gaseste radacina acestui simbol folosit de apostolul Ioan în Apocalipsa. Momentul istoric se afla relatat în Judecatori capitolul 4. Potrivit cu cele scrise aici, poporul Israel se afla din nou într-o stare disperata. Iabin, împaratul Canaanului apasa greu asupra copiilor lui Dumnezeu. Armatele invadatoare nimiceau totul în calea lor: jefuiau, omorau, încît de groaza lor barbatii lui Israel au ales mai degraba sa se ascunda decît sa iasa la lupta în cîmp deschis. Nu s-ar fi putut totusi porni la razboi împotriva hoardelor lui Iabin si a le forta sa paraseasca tara? Sa pornesti la razboi, dar cu cine si cu ce? Cum ni se spune în capitolul 5 versetul 8, razboiul era la porti, dar nu vedeai nici scut nici sulita la 40.000 în Israel. Ce soarta astepta pe poporul lui Dumnezeu?

  Pieirea! însa undeva, pe înaltimile lui Efraim locuia Debora, o profeteasa a Domnului. Întrebata fiind daca Israel ar putea lupta si înfrînge pe împaratul Iabin si pe Sisera, comandantul ostirilor vrajmase, Debora raspunde: "Nu, Israel nu poate, nu este în stare; dar Dumnezeu poate, si va face lucrul acesta". Si, într-o dimineata, poate la fel ca si celelalte dimineti, profeteasa Debora se adreseaza lui Barac care era la data aceea judecator peste Israel: "Scoala-te, caci iata ziua cînd Domnul da pe Sisera în mîinile tale. într-adevar, Domnul merge înaintea ta". Si în ziua aceea a avut loc o batalie de pomina. Ghiciti unde? La Meghido! În acea batalie vrajmasii lui Israel au fost înfrînti cu desavîrsire de Dumnezeu însusi care a luptat pentru izbavirea poporului Sau. Si în cîntarea Deborei interventia lui Dumnezeu în aceasta lupta este asezata la loc de cinste si preamarita. Notati în special cuvintele din capitolul 5, de la versetul 20 si 31: "Din ceruri se luptau, de pe cararile lor stelele se luptau împotriva lui Sisera. Asa sa piata toti vrajmasii Tai, Doamne. Dar cei ce-L iubesc sînt ca soarele cînd se arata în puterea lui". De atunci Haar-Meghido a devenit pentru poporul Israel un simbol al luptei în care, cînd nevoia celor credinciosi este extrema si cînd ei sînt apasati greu sub calcîiul vrajmasului, Domnul, deodata îsi descopera puterea Sa în izbavirea poporului Sau greu încercat ca si în zdrobirea vrajmasilor lui. Cînd cei 185.000 de osteni ai lui Sanherib au cazut ucisi de îngerul Domnului într-o singura noapte acea biruinta era de fapt o reeditare a acelei experiente de demult a lui Israel de la Haar-Meghido.

  Însa ultimul si marele Armaghedon sta în viitor. Acela va fi în timpul plagii a sasea. Aceea va fi vremea neamurilor, vremea cînd Satana va uni si va stapîni mintile oamenilor în vederea atingerii unei singure tinte, exterminarea copiilor credinciosi ai lui Dumnezeu de pe pamînt. Dar ceasul acela va fi totodata ceasul interventiei lui Dumnezeu în favoarea poporului Sau.

  Cînd lumea sub trinitatea faradelegii îsi va concentra toate fortele cautînd sa dea ultima si decisiva lovitura de moarte, atunci copiii lui Dumnezeu care vor trece prin necazul cel mare în noaptea strîmtorarii lui Iacob, care vor fi apasati din toate directiile, vor striga catre Dumnezeu pentru ajutor, dupa izbavire. Si atunci deodata, în mod dramatic, uluitor, într-o descatusare nemaipomenita de putere si slava divina, Domnul Iisus va aparea pe norii cerului ca sa izbaveasca pe poporul Sau credincios de pe pamînt. Astfel ca, necazul cel mare prin care va trece poporul lui Dumnezeu în vremea plagii a sasea cît si aparitia Domnului pe norii cerului alcatuiesc la un loc întelesul cuvîntului Armaghedon. Acest cuvînt este mai mult decît un punct geografic pe harta Palestinei de azi; ea este mai degraba ultima mare batalie din lunga si teribila confruntare dintre Domnul Iisus si Satana privind suprematia asupra acestui pamînt. Transpus în termenii experientei noastre pamîntene, Armaghedonul va ramîne experienta de neuitat a celor credinciosi din ultima generatie, experienta izbavirii lor, o experienta care va deveni pe tot parcursul vesniciei subiectul permanent al cîntarilor noastre de lauda pentru Iisus. Ce-i drept, ei, cei credinciosi citisera de multe ori cuvintele proorocului Daniel din capitolul 12 cu versetul 1, acea minunata fagaduinta divina: "În vremea aceea se va scula marele voievod Mihail, ocrotitorul copiilor poporului tau, caci aceasta va fi o vreme de strîmtorare cum n-a mai fost de cînd sînt neamurile si pîna la vremea aceasta. Dar în vremea aceea poporul tau va fi mîntuit si anume, oricine va fi scris în carte". Una este sa citesti si alta este sa experimentezi ceea ce citesti. Tocmai de aceea aceasta experienta nu va putea fi stearsa din mintea celor credinciosi.

  De aceea si Iisus, pentru cei ce doresc sa fie partasi ai mîntuirii Sale, pentru cei ce doresc sa aiba parte de scena aceea grandioasa a revenirii Domnului Hristos, Aparatorul poporului Sau si doresc sa se întîlneasca cu Iisus, Mirele lor iubit, El le transmite prin profetul Ioan o avertizare, o somatie, spunîndu-le: "Iata, Eu vin ca un hot. Ferice de cel ce vegheaza si-si pazeste hainele ca sa nu umble gol si sa i se vada rusinea". Da, Iisus va reveni pe neasteptate, brusc, surprinzator, ca un hot. De aceea, cei credinciosi trebuie sa vegheze si trebuie sa aiba grija ca hainele caracterelor lor, haina neprihanirii Domnului Iisus sa fie pastrata fara nici o pata.

  Vezi profilul utilizatorului

  2 Re: Totul despre ARMAGHEDON !(Ultimul razboi mondial) la data de Dum Iul 20, 2008 5:51 pm

  Anticristul


  eliberat
  Titlul suna frumos dar continutule sarac si gol.

  Vezi profilul utilizatorului

  3 Re: Totul despre ARMAGHEDON !(Ultimul razboi mondial) la data de Mar Iul 22, 2008 6:04 pm

  No Name


  inger
  11. „Vouă” , le-a zis El, „v-a fost dat să cunoașteți taina Împărăției lui Dumnezeu; dar pentru cei ce sunt afară din numărul vostru, toate lucrurile sunt înfățișate în pilde;
  12. pentru ca, „măcar că privesc, să privească și să nu vadă, și măcar că aud, să audă și să nu înțeleagă, ca nu cumva să se întoarcă la Dumnezeu, și să li se ierte păcatele.”

  Vezi profilul utilizatorului

  4 Re: Totul despre ARMAGHEDON !(Ultimul razboi mondial) la data de Mar Iul 22, 2008 6:45 pm

  HaymHerman


  vrajitor
  Te pomeni ca tu vei fi unul din aia la care le a zis "Voua'
  De aia intelegi asa de bine.Cind zice acolo'Intr o zi le voi sterge nelegiuirea ,nu se refera la acei Voua .Acolo sintem noi .Asa ca nu purta de grija de pacatele noastre.
  Ca noi avem cine sa ni le ierte.

  Vezi profilul utilizatorului

  5 Re: Totul despre ARMAGHEDON !(Ultimul razboi mondial) la data de Mar Iul 22, 2008 9:26 pm

  HIRAN


  demon
  Rom 11:26 Si atunci tot Israelul va fi mantuit, dupa cum este scris: "Izbavitorul va veni din Sion, si va indeparta toate nelegiuirile de la Iacov.
  27 Acesta va fi legamantul, pe care-l voi face cu ei, cand le voi sterge pacatele"
  28 In ce priveste Evanghelia, ei sunt vrajmasi, si aceasta spre binele vostru; dar in ce priveste alegerea, sunt iubiti, din pricina parintilor lor.
  29 Caci lui Dumnezeu nu-I pare rau de darurile si de chemarea facuta.

  Totusi nu oricine are o carte de identitate israelita este din Israel. Cu cateva zeci de ani in urma in Rusia se vindeau acte de descendenta israelita si cu 500 $ de persoana.

  Vezi profilul utilizatorului

  6 Re: Totul despre ARMAGHEDON !(Ultimul razboi mondial) la data de Mier Iul 23, 2008 12:46 pm

  No Name


  inger
  HaymHerman a scris:Te pomeni ca tu vei fi unul din aia la care le a zis "Voua'
  De aia intelegi asa de bine.Cind zice acolo'Intr o zi le voi sterge nelegiuirea ,nu se refera la acei Voua .Acolo sintem noi .Asa ca nu purta de grija de pacatele noastre.
  Ca noi avem cine sa ni le ierte.

  4. Ei sunt Israeliți, au înfierea, slava, legămintele, darea Legii, slujba dumnezeiască, făgăduințele,
  5. patriarhii, și din ei a ieșit, după trup, Hristosul, care este mai presus de toate lucrurile, Dumnezeu binecuvântat în veci. Amin!
  6. Dar aceasta nu înseamnă că a rămas fără putere Cuvântul lui Dumnezeu. Căci nu toți cei ce se coboară din Israel, sunt Israel;
  7. și, măcar că sunt sămânța lui Avraam, nu toți sunt copiii lui Avraam; ci este scris: „În Isaac vei avea o sămânță, care-ți va purta numele.”
  8. Aceasta înseamnă că nu copiii trupești sunt copii ai lui Dumnezeu; ci copiii făgăduinței sunt socotiți ca sămânță.

  Vezi profilul utilizatorului

  7 Re: Totul despre ARMAGHEDON !(Ultimul razboi mondial) la data de Mier Iul 23, 2008 12:52 pm

  Delta

  avatar
  demon
  Mie mi-a plăcut numai prima parte a Armagheddon-ului.
  Și eram oarecum convins că până la urmă Bruce Willis scapă nevătămat, dar n-a fost să fie... Crying or Very sad

  Vezi profilul utilizatorului

  8 Re: Totul despre ARMAGHEDON !(Ultimul razboi mondial) la data de Mier Iul 23, 2008 8:34 pm

  HaymHerman


  vrajitor
  No Name a scris:
  HaymHerman a scris:Te pomeni ca tu vei fi unul din aia la care le a zis "Voua'
  De aia intelegi asa de bine.Cind zice acolo'Intr o zi le voi sterge nelegiuirea ,nu se refera la acei Voua .Acolo sintem noi .Asa ca nu purta de grija de pacatele noastre.
  Ca noi avem cine sa ni le ierte.

  4. Ei sunt Israeliți, au înfierea, slava, legămintele, darea Legii, slujba dumnezeiască, făgăduințele,
  5. patriarhii, și din ei a ieșit, după trup, Hristosul, care este mai presus de toate lucrurile, Dumnezeu binecuvântat în veci. Amin!
  6. Dar aceasta nu înseamnă că a rămas fără putere Cuvântul lui Dumnezeu. Căci nu toți cei ce se coboară din Israel, sunt Israel;
  7. și, măcar că sunt sămânța lui Avraam, nu toți sunt copiii lui Avraam; ci este scris: „În Isaac vei avea o sămânță, care-ți va purta numele.”
  8. Aceasta înseamnă că nu copiii trupești sunt copii ai lui Dumnezeu; ci copiii făgăduinței sunt socotiți ca sămânță.
  .............................................................................................................................................................................................Pai tu chiar nu observi ca este vorba de Ismael si Isac.Isac este tatal lui Iacob Israel .Deci tot ce este Israel nu este Ismaelit.Desi si Ismael este din Avraam,asta a vrut sa spuna apostolul.Israel sint deci copii fagaduintei ca sint nascuti din Isac ,care a fost fagaduit Sarei,adica lui Avraam.

  Vezi profilul utilizatorului

  9 Re: Totul despre ARMAGHEDON !(Ultimul razboi mondial) la data de Mier Iul 23, 2008 8:39 pm

  HaymHerman


  vrajitor
  Fii mai realist cind citesti de Gog si Magogsi lasa sa vorbeasca cuvintul si nu ideia.Acolo este vorba de locuri anumite si timp anumit ,popoare bine anumite,si nu e nimic la voia intimplari.Noi stim si cine si cind si de ce se vor intimpla toate.Daca ai cunoaste timpul din Zaharia 12 cu 6 7 8 ,i cel ce urmeaza poate ai intelege putin si despre Har Meghido

  Vezi profilul utilizatorului

  10 Re: Totul despre ARMAGHEDON !(Ultimul razboi mondial) la data de Joi Iul 24, 2008 12:48 pm

  No Name


  inger
  tu chiar nu observi ca este vorba de Ismael si Isac.Isac este tatal lui Iacob Israel .Deci tot ce este Israel nu este Ismaelit.Desi si Ismael este din Avraam,asta a vrut sa spuna apostolul.Israel sint deci copii fagaduintei ca sint nascuti din Isac ,care a fost fagaduit Sarei,adica lui Avraam.
  ...herman ..a zis

  pai atunci inseamna ca toti fariseii si saducheii erau din ISMAEL ..dupa deductia ta ..

  iata ce le zice ISUS ;

  39. „Tatăl nostru” , I-au răspuns ei, „este Avraam” . Isus le-a zis: „Dacă ați fi copii ai lui Avraam, ați face faptele lui Avraam.
  40. Dar acum căutați să Mă omorâți, pe Mine, un om, care v-am spus adevărul, pe care l-am auzit de la Dumnezeu. Așa ceva Avraam n-a făcut.
  41. Voi faceți faptele tatălui vostru.” Ei I-au zis: „Noi nu suntem copii născuți din curvie; avem un singur Tată: pe Dumnezeu.”
  42. Isus le-a zis: „Dacă ar fi Dumnezeu Tatăl vostru, M-ați iubi și pe Mine, căci Eu am ieșit și vin de la Dumnezeu: n-am venit de la Mine însumi, ci El M-a trimis.

  Vezi profilul utilizatorului

  11 Re: Totul despre ARMAGHEDON !(Ultimul razboi mondial) la data de Joi Iul 24, 2008 6:52 pm

  Azazel


  demon
  HaymHerman ne spui si noua cine si cind si de ce se vor termina,daca vrei

  Vezi profilul utilizatorului

  12 Re: Totul despre ARMAGHEDON !(Ultimul razboi mondial) la data de Joi Iul 24, 2008 7:42 pm

  Anticristul


  eliberat
  Azazel a scris:HaymHerman ne spui si noua cine si cind si de ce se vor termina,daca vrei
  ..............................................................................................................................
  N inteleg prea bine intrebarea ,ca sa pot raspunde corect.In rest cu placere.

  Vezi profilul utilizatorului

  13 Re: Totul despre ARMAGHEDON !(Ultimul razboi mondial) la data de Joi Iul 24, 2008 8:25 pm

  Azazel


  demon
  HaymHerman a scris:Fii mai realist cind citesti de Gog si Magogsi lasa
  sa vorbeasca cuvintul si nu ideia.Acolo este vorba de locuri anumite si
  timp anumit ,popoare bine anumite,si nu e nimic la voia intimplari.Noi stim si cine si cind si de ce se vor intimpla toate.Daca ai cunoaste timpul din Zaharia 12 cu 6 7 8 ,i cel ce urmeaza poate ai intelege putin si despre Har Meghido

  Vezi profilul utilizatorului

  14 Re: Totul despre ARMAGHEDON !(Ultimul razboi mondial) la data de Joi Iul 24, 2008 9:01 pm

  HaymHerman


  vrajitor
  Da uite ,nu am fost atent la intrebare.Zaharia 12,7 zice asa Domnul va mintui mai intii corturile lui Iuda pentru ca slava casei lui David si fala locuitorilor Ierusalimului sa nu se inalte peste Iuda.In 1948 cind sa infiintat statul Israel Domnul Dumnezeu a mintuit corturile lui Iuda ,dar Ierusalimul a ramas in robie inca inca 19 ani.Odata ca nu era implinita vremes eliberari ca nu se implinisera 7 ani de ani de robie.Iar a doua asa cum este scris "Sa nu se mingreasca locuitori Ierusalimului si sa zica ca pentru ei a facut Dumnezeu asta.Vers 8 spune asa"In ziua acea Domnul va ocrotipe locuitori Ierusalimului.(Bagati de seama ca este o alta zi acum ,ziua Ierusalumului),asa ca cel mai slab ,dintre ei va fi ca Davidiar casa lui David va fi aca Dumnezeu,ca ingerul Domnuluiinaintesa lor.Ati auzit de razboiul de 7 zile din 1967?Acesta este versetul care explica exact ce Dumnezeu a facut la eliberarea Ierusalimului.La implinirea vremi.Indiferent ce ar crede crestini.Dumnezeu i si duce planurile sale la indeplinire.Vers 9 inca nu sa intimplat.Aceasta va fi o alta zi,Aceasta va fi Gog si Magog ,va fi Razbpoiul zilei celei mari a Dumnezeului Atotputernic ,Va fi apoc 20 cuvers 9 cind sATANA STRINGE TOATE NEAMURILE IMPOTRIVA CETATI CELE SFINTE.aCEST VERSET 9 DIN zAHARIA ARE O MULTIME DE REFERIRI DE LA TOTI PROOROCI.tOTI S AU REFERIT LA EL sI NOI STIM CA TREBUIE SA VINA SI NE PREGATIM PENTRU EL.tARE MA TEM CA MULTE TARI ASA ZIS CRESTINE VOR INTRA IN JOC SI VOR FI PRINSE LA MIJLOC IN ACEASTA ZI.

  Vezi profilul utilizatorului

  15 Re: Totul despre ARMAGHEDON !(Ultimul razboi mondial) la data de Joi Iul 24, 2008 9:49 pm

  Vizitato


  Vizitator
  Prostiile astea fără nicio acoperire le numești tu interpretări? rolf rolf
  Astea la cine țin? La niște idioți care cred cuvântul unui om și nu cred Scriptura, poate!!!
  rolf

  Mai ales că, în Scriptură, nu în capul tău, ZIUA DOMNULUI este numită și ziua judecății. Cu ce autoritate biblică probezi eucubtațiile ăstea? rolf rolf
  Cum probezi cu Biblia, nu cu istoria, anul 1948, când Biblia folosește expresia ZIUA DOMNULUI și pt ZIUA JUDECĂȚII ?

  Doar nu crezi că cineva cu mintea întreagă te crede pe tine pe cuvântul tău rolf

  16 Re: Totul despre ARMAGHEDON !(Ultimul razboi mondial) la data de Lun Sept 15, 2008 1:51 pm

  Andi_

  avatar
  muritor de rand
  armaghedonul va fi...dupa parerea mea...doar daca masoneria isi va continua nestingherita planurile de dominare mondiala....

  - ei doresc micsorarea nr de locuitori la 1 miliard....pt a putea fi manipulati mai bine....vor fi sclavii perfecti....
  - ei doresc implantarea a cate un cip pt fiecare persoana de pe planeta,pt a putea fi monitorizata mai bine
  -se doreste crearea unor proiectii hologramice in atmosfera care sa reprezinte un fals atac E.T . si/sau venirea lui Cristos din ceruri
  - raspandirea de virusi de laborator mai puternici decat HIV.....  sa speram ca vor fi scosi in afara legii acesti masoni...si nu vor reusi sa isi puna in aplicarea planurile diabolice.....

  un filmulet despre implantul de cipuri....
  https://www.youtube.com/watch?v=bT55OZNEnz0
  https://www.youtube.com/watch?v=mlRrr4Gpz2E&feature=related

  Vezi profilul utilizatorului

  17 Re: Totul despre ARMAGHEDON !(Ultimul razboi mondial) la data de Mar Sept 16, 2008 10:14 pm

  HIRAN


  demon
  Daca Armaghedonul este un razboi mondial, cele doaua de pana acum ce sunt ?

  Vezi profilul utilizatorului

  18 Re: Totul despre ARMAGHEDON !(Ultimul razboi mondial) la data de Dum Sept 28, 2008 9:25 pm

  Anticristul


  eliberat
  Termenul de mondial este foarte relativ.Pe cind Gog si magog este unic.Adica scopul este unic.Caci Gog si Magog este este echivalentul a 70 de popoare.G=3 o=6 g=3 u =6 M=40 g=3 o =6 g=3 total 70.
  Aceasta este transcrierea originalului ebraic גוג ו מגוג.

  Vezi profilul utilizatorului

  Continut sponsorizat


  Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

  Subiecte similare

  -

  » despre componente

  Permisiunile acestui forum:
  Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum