Nici unul
Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va
Au furat tricolorul romanesc
2
Re: Au furat tricolorul romanesc la data de Mier Sept 03, 2008 9:29 pm
16. Der Bedeu
Tricolorul se poate prezenta in Romania fara nici o restrictie insa intr`o alta tara,ca de exemplu Republica Moldoveneasca care dupa cum se stie nu face parte din Romania,manifestatie cu drapelul altei tari nu este permis.
Sa fiu mai precis: in Rep. Moldova nu este majoritate la unirea cu Romania asa ca fiecare act de opunere la decizia majoritatii se traduce la revolutie si asta-i dreptul lor.
Asa ca domnul Zyraxes starneste furtuna intr`un pahaqr cu apa.
3
Re: Au furat tricolorul romanesc la data de Joi Sept 04, 2008 4:32 am
Der Bedeu a scris:ca de obicei, aci se arunca cu nisip in ochii forumistilor.
16. Der Bedeu
Tricolorul se poate prezenta in Romania fara nici o restrictie insa intr`o alta tara,ca de exemplu Republica Moldoveneasca care dupa cum se stie nu face parte din Romania,manifestatie cu drapelul altei tari nu este permis.
Sa fiu mai precis: in Rep. Moldova nu este majoritate la unirea cu Romania asa ca fiecare act de opunere la decizia majoritatii se traduce la revolutie si asta-i dreptul lor.
Asa ca domnul Zyraxes starneste furtuna intr`un pahaqr cu apa.
[...]Ai voie sa arborezi steagul oricarei tari, nimeni nu-ti poate interzice asta.
Ultima editare efectuata de catre Tudorel666 in Joi Sept 04, 2008 8:34 am, editata de 1 ori (Motiv : Daca va place sa va jigniti, de ce nu va dati id-urile de mess? E mai distractiv si nu mai exista pericolul ca voi sa dati cu batul in balta si sa sara in ochii altuia...)
4
Re: Au furat tricolorul romanesc la data de Joi Sept 04, 2008 7:41 am
Ultima editare efectuata de catre Tudorel666 in Joi Sept 04, 2008 2:32 pm, editata de 3 ori (Motiv : limbaj neadecvat)
5
Re: Au furat tricolorul romanesc la data de Joi Sept 04, 2008 9:31 am
Der Bedeu a scris:[...] steagul unei tari reprezinta patrimoniul tarii de care depinde steagul. Daca transilvanieni au sa faca parada cu steagul Ungariei, si atuncia vei crede la fel, [...]?
ai vrut sa zici de unguri si nu de transilvaneni, ca in Transilvania traisc in majoritate, rom^ni, dar si germani sau tigani. si ungurii fac de ani de zile manifestatii cu staegul ungariei, il au pus la case si la institutii oficiale chiar.
mai du-te pe la scoala
6
Re: Au furat tricolorul romanesc la data de Joi Sept 04, 2008 2:22 pm
Ultima editare efectuata de catre Alice Bailey in Joi Sept 04, 2008 3:57 pm, editata de 2 ori (Motiv : sunt convins ca amandoi aveti lucruri interesante de spus, dupa ce va mai calmati nitel)
7
Re: Au furat tricolorul romanesc la data de Joi Sept 04, 2008 6:59 pm
Cassa Loco - Eterna si Fascinanta Romanie
https://www.youtube.com/watch?v=vxy-t3lrhQA&NR=1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum