Forum de spiritualitate

Ultimele subiecte
» Mai este cineva pe aici?
Dum Aug 11, 2013 8:58 am Scris de Tudorel666

» CRESTINI fara denominatiune
Sam Mar 09, 2013 7:18 pm Scris de crestinul

» Cine este in realitate Isus!
Dum Iul 08, 2012 2:11 pm Scris de Fairy

» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE
Dum Iul 08, 2012 2:06 pm Scris de Fairy

» Ok
Mier Iun 16, 2010 11:37 am Scris de Tudorel666

» ARMONII MAJORE 2010...autor Mihai LEONTE
Mar Iun 15, 2010 3:42 am Scris de Mihai LEONTE

» vizitati
Lun Iun 14, 2010 9:59 am Scris de padawanu

» REVERII ADVERSE...poezii de Mihai LEONTE
Joi Iun 10, 2010 4:16 am Scris de Mihai LEONTE

» SCRIERI INOCENTE...de Mihai LEONTE
Vin Iun 04, 2010 4:05 pm Scris de Mihai LEONTE

» Cenzura istoriei!!!
Joi Iun 03, 2010 6:37 pm Scris de Ancuta

» Distihurile lui Bujor...autor Mihai LEONTE
Mar Mai 25, 2010 3:28 am Scris de Mihai LEONTE

» Despre crestinismul originar
Lun Mai 24, 2010 11:41 am Scris de Tudorel666

» Dorurile mele
Sam Mai 22, 2010 11:39 am Scris de Tudorel666

» VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
Mier Mai 19, 2010 4:24 am Scris de Mihai LEONTE

» MIRAJELE ALBASTRE...poezii de Mihai LEONTE
Mier Mai 12, 2010 4:18 pm Scris de Mihai LEONTE

» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
Dum Mai 09, 2010 7:04 am Scris de Mihai LEONTE

» RENASTEREA ZAMOLXIANISMULUI RELIGIA STRABUNILOR ROMANILOR
Mier Mar 24, 2010 12:01 pm Scris de HareKrishna

» Vishnuism-monoteismul hindus
Mier Mar 24, 2010 11:59 am Scris de HareKrishna

» Despre capitalismul salbatic
Mar Mar 02, 2010 2:54 pm Scris de wima2203

» Ce nu se spune despre Miscarea Legionara?
Mar Mar 02, 2010 2:39 pm Scris de wima2203

» E Omul urmasul lui Adam?
Dum Ian 31, 2010 9:46 pm Scris de Anticristul01

» Bine v-am gasit!
Dum Ian 31, 2010 8:13 pm Scris de Anticristul01

» POZE USERI
Joi Ian 28, 2010 3:37 pm Scris de IrinucaM

» Inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume-DUBAI 2009
Mar Ian 12, 2010 9:06 pm Scris de Anticristul

» Arte martiale
Lun Ian 11, 2010 4:00 am Scris de IrinucaM

» Scrisoare adresata FEDERATIEI RUSE
Lun Ian 11, 2010 3:19 am Scris de IrinucaM

Cine este conectat?
In total este 1 utilizator conectat: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 1 Vizitator

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]


Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Cine a 'creat' Islamul...???!!!

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Cine a 'creat' Islamul...???!!! la data de Dum Sept 14, 2008 9:00 am

Ronin


muritor de rand
Cine a creat Islamul ???

În lecția de la Vatican, cardinalul Bea ne-a spus următoarea relatare.
O doamnă arabă bogată care era o adeptă credincioasă a papei, a jucat un rol copleșitor în această dramă. Era o văduvă și se numea Khadijah. Își dăruise averea “Bisericii Mamă” și se retrăsese la o mănăstire de maici. În timpul șederii acolo, i s-a dat o sarcină ciudată și a fost trimisă înapoi în lume. Misiunea ei era să găsească un tânăr strălucit care să poată fi folosit de Vatican să creeze o religie nouă și un om care să devină ca si Mesia pentru copiii lui Israel. Ea îl găsi curând pe tânărul Mahomed și se căsătoriră.Khadijah avea un văr pe nume Waraquah care, ca și ea, era un foarte credincios romano-catolic. El avea o mare influență asupra lui Mahomed.
Vaticanul îl așeză pe Waraquah ca pe un important sfătuitor al lui Mahomed.
Roma își găsise omul, iar banii nu erau o problemă. I-au fost trimiși profesori tânărului Mahomed și el trecu prin pregătiri intense. Mahomed “devoră” lucrările “sfântului” Augustin sub învățătura lui Waraquah și deveni un devotat al operelor sale. Acesta îl pregăti pentru “marea sa chemare”.


Mahomed s-a autointitulat “Mesagerul lui Dumnezeu”. El a înființat marea religie a islamului. În mai puțin de 20 de ani după moartea sa, armatele lui învingeau imperiile Bizantin și Persan, iar mai târziu aceste armate s-au năpustit în Europa. Profetul Mahomed era uluitor.
Mai întâi aș vrea să-ți descriu religia islamică așa cum o vede lumea. Apoi îți voi împărtăși ceea ce am învățat la Vatican, despre cum a venit islamul la existență în realitate. Vei fi șocat. Ceea ce îți voi spune este cea mai incredibilă istorie a intrigii pe care ai auzit-o vreodată.
În felul următor vede lumea marea religie islamică fondată pe profetul Mahomed, care acum circa un miliard de adepți.
Orașul lor preasfânt este numit Mecca și se află în Arabia Saudită. Acest oraș este deasemenea locul nașterii profetului Mahomed.
Islamul declară că Avraam și Ismael au construit “Casa lui Dumnezeu” alături de izvorul (Zamzam) care a salvat viața lui Ismael și a mamei sale Hagar.
”Casa lui Dumnezeu” originală era mult mai mică comparativ cu cea nouă în formă de cub cu latura de 18 metri, cu structură de piatră, care a înlocuit-o pe prima. Ea este numită Kaaba (Casa lui Dumnezeu). Credincioșii musulmani din toată lumea se roagă de cinci ori pe zi în direcția acestui loc sfânt, vorbind direct dumnezeului lor - Alah - fără intermediar.
La Mecca, credincioșii musulmani înconjoară Kaaba vărsând lacrimi, cerând binecuvântări și milă, tânjind după compania lui Alah în rai.
Trei mari religii au un lucru comun: fiecare are un loc sfânt unde caută călăuzire. Romano-catolicii privesc Vaticanul ca pe orașul sfânt. Evreii privesc Zidul plângerii din Ierusalim ca pe locul lor sfânt. Musulmanii privesc Mecca ca pe orașul lor sfânt. Fiecare grup crede că primește binecuvântări speciale și sigure pentru tot restul vieții ca urmare a vizitării locurilor lor sfinte.
La începuturile islamului, vizitatorii aduceau daruri la “Casa lui Dumnezeu” și îngrijitorii templului se făceau plăcuți tuturor care veneau. Unii oameni își aduceau idolii și pentru ca să nu se simtă jigniți, îngrijitorii templului îi luau și îi așezau în sanctuar.
Se spune că evreii considerau Kaaba, cu venereție, ca pe un cort perifetic al Domnului, până când el a fost pângărit cu idoli.
În cele din urmă musulmanii nu au mai avut acces la izvor (Zamzam) pentru că tribul care păzea locurile sfinte era necinstit. Acești oameni erau din Yemen și se numeau Jurhumiți. Ei stăpâneau, deasemenea și Mecca. Până la urmă oamenii s-au ridicat împotriva jurhumiților pentru a-i alunga. Când au plecat, aceștia au luat aproape tot... Au aruncat o parte din comoara Kaabei, daruri ale peregrinilor care se adunaseră de ani, în izvorul Zamzam. Apoi l-au umplut cu nisip și așa izvorul a dispărut.
Tribul Khuzaiților a preluat conducerea, dar ei au permis ca dumnezeul moabiților “Hubal” să fie așezat în Kaaba, continuând astfel idolatria.
Kluzaiții au fost înlocuiți de Quraysh, un trib puternic de arabi descendenți din Ismael.
În Mecca se născuse un om care era respectat și de qurayshi, deși el aparținea tribului Hashim. Numele lui era Abd Al-Mutalib, care a fost bunicul profetului Mahomed.
Abd Al-Mutalib avusese o viziune prin care i se spunea unde se găsește izvorul Zamzam. Un duh i-a spus să caute sânge, bălegar, un mușuroi de furnici și o ciocănitoare. El a găsit intrarea între doi idoli unde qurayshi își aduceau jertfele. El a săpat și a găsit izvorul cu comorile sale, devenind astfel eroul Meccăi.
Abd Al-Mutalib s-a rugat la dumnezeul său. Dacă acest dumnezeu l-ar fi binecuvântat cu zece fii, atunci el trebuia să sacrifice unul dintre ei pentru acel dumnezeu, la Kaaba.
Peste ani rugăciunile lui au găsit răspuns. Cel mai tânăr dintre fiii lui era preferatul său, un tânăr atrăgător pe nume Abd-Alah. Venise timpul să-și împlinească promisiunea față de dumnezeul său. Unul dintre fiii lui trebuia să moară.
În Kaaba, înaintea zeului moabit Hubal se foloseau săgeți în ritualurile de adorare. Soarta a căzut pe cel mai mic dintre frați. Mama lui Abd-Alah împreună cu alții s-a opus. Fiii lui Abd-Al- Mutalib l-au implorat să-i lase viața fratelui lor.
El vizită o vrăjitoare pentru a primi un sfat. Ea se consultă cu duhul ei cunoscut și îi spuse lui Abd-Al- Mutalib să tragă din nou la sorți dacă dumnezeu va accepta jertfirea unor cămile în locul fiului său. O sută de cămile au fost ucise și Abd-Alah a scăpat cu viață. El a devenit tatăl lui Mahomed.
Romano-catolicii arabi fuseseră cei care introduseseră ideea de a căuta un profet arab, la fel cum evreii Îl căutau pe Mesia. Cine în afara unui profet ar fi putut să-i elibereze de închinarea la dumnezei falși? În Kaaba exista până și o icoană a fecioarei Maria cu pruncul Isus.
Abd-Alah s-a căsătorit cu Aminah în anul 569. El a trebuit să plece cu o caravană pentru niște afaceri, s-a îmbolnăvit și a murit. Aminah îi purta copilul. Tradiția spune că ea a auzit o voce care îi spunea: “Tu porți în pântecul tău pe Domnul acestor oameni” și când l-a născut vocea i-a spus: “L-am așezat sub celui care-l poate păzi de orice rău; așa că numește-l Mahomed. ”
Când copilul s-a născut, bunicul său Abd Al-Mutalib l-a dus pe micul Mahomed la Kaaba și a rostit o rugăciune de mulțumire lui Allah pentru darul primit.
Fiii născuți în familiile arabe mari, în locuri ca Mecca, erau trimiși în pustie pentru a fi alăptați și înțărcați și pentru a petrece o parte din copilărie în triburi de beduini, pentru a învăța comerț și pentru a evita ciuma din oraș. Familia săracă ce l-a luat pe Mahomed spre îngrijire a fost binecuvântată în multe feluri.
Islamul învață că atunci când Mahomed era un băiețel, au apărut lângă el doi oameni îmbrăcați în alb, l-au culcat, i-au deschis pieptul și i-au scos inima, scoțând din ea un mic chist negru pe care l-au îndepărtat. Apoi ei i-au spălat inima cu zăpadă. Nu a rămas nici un semn pe pieptul său dar exista un semn mic oval pe spatele său, semn pe care-l avea din naștere.
Câțiva ani mai târziu el a fost în stare să descrie evenimentul mult mai bine, după care a făcut incredibila declarație: “Satan atinge pe toți fiii lui Adam din momentul nașterii lor, cu excepția Mariei și a fiului ei.” De ce ar fi introdus Mahomed învățături romano-catolice? Nu este acest lucru bizar?
Când Mahomed avea șase ani, mama lui a murit lăsându-l orfan. Bunicul său Abd-Al-Mutalib se îngriji apoi de el. Dar doi ani mai târziu muri și acesta. Acestea au reprezentat două dintre marile dureri din viața sa.
Când Mahomed avea nouă ani era cu unchiul său cu o caravană. Un călugăr romano-catolic îl văzu pe băiat și îl interogă. Apoi îi ceru să vadă semnul de pe spate. El exclamă: “Este semnul unui prooroc.” Apoi îl avertiză pe unchiul lui Mahomed: “Ia-l pe fiul fratelui tău înapoi în țara sa și apără-l de evrei, căci dacă îl vor vedea și vor ști ceea ce știu eu despre el, atunci vor interpreta greșit semnul proorocului și vor fi împotriva lui. Lucruri mari sunt pregătite pentru fiul fratelui tău.”
Călugărul romano-catolic a aprins flăcările viitoarelor persecuții îndreptate împotriva evreilor și le-a pus în mâinile urmașilor lui Mahomed.
Mahomed avea 25 de ani când luă în căsătorie o văduvă bogată pe nume Khadijah. Ea avea atunci cam 40 de ani.
Mahomed și Khadijah au avut doi băieți care au murit de mici și patru fete. Cea mai cunoscută era Fatimah, care se mărită cu succesorul lui Mahomed, vărul acestuia pe nume Ali. Ali este recunoscut de ramura Shiah a Islamului.
În jurul anului 610 după Hristos, Mahomed pretinde că a avut o viziune de la Allah, care reprezenta o apariție măreață pe care el o numește a fi îngerul Gabriel. Acesta i-ar fi spus: “Tu ești mesagerul, trimisul lui Allah.” Această viziune a inaugurat cariera lui Mahomed ca profet a lui Allah. De acum înainte Mahomed va continua să primească mesaje, până la moartea sa, pe care le pretindea ca venind de la Allah.
Cu ajutorul vărului soției sale, un romano-catolic numit Waraquah, profetul Mahomed era capabil să interpreteze aceste mesaje. Waraquah spunea: “Cu adevărat Mahomed este profetul acestui popor.” Unele dintre revelațiile sale au fost așezate în Coran, în anul 650 după Hristos. Alte scrieri ale lui Mahomed nu au fost publicate niciodată.
În cel de-al cincilea an al misiunii lui Mahomed au început persecuțiile împotriva adepților săi pentru că ei refuzau închinarea la idolii din Kaaba. Mahomed a instruit o parte din ei să fugă în Abyssinia. Negus, regele romano-catolic al Abyssiniei i-a primit grație viziunilor lui Mahomed în legătură cu fecioara Maria, care erau foarte apropiate doctrinei romano-catolice.
Mahomed pretinde că într-o noapte pe când dormea lângă Kaaba, a fost trezit de un înger numit Gabriel care l-a condus la un fel de animal ceresc cu aripi numit “Buraq”. După ce a încălecat animalul, ei au zburat spre ruinele templului evreiesc la Ierusalim.
Mahomed spune că la locul templului, el a fost întovărășit de proorocii Avram, Moise, Isus și alții care se rugau în spatele lui. După rugăciune, el s-a urcat din nou pe Buraq și s-a urcat la ceruri unde s-a întâlnit din nou cu proorocii și în final cu Dumnezeu însuși.
Mahomed pretinde că ar fi primit crezul islamic și instrucțiunile pentru cele cinci rugăciuni pe zi direct de la Dumnezeu în ceruri. Această viziune a avut o influență uriașă în istoria ulterioară a lumii.
Din cauza persecuțiilor, în 622 după Hristos, Mahomed emigră la Medina, la 200 de mile la nord de Mecca. De acolo el a condus “Raziile” – atacurile caravanelor ce veneau din Mecca. El a câștigat bătălii minore, dar cei care i se opuneau în Medina erau asasinați. La Medina a fost locul în care Mahomed și-a arătat ostilitatea față de evrei jefuindu-le așezămintele.
Mahomed s-a mai însurat și cu alte femei, din rațiuni politice, pentru a forma legături strânse cu părinții sau rudele femeilor respective și ca să-și întărească poziția.
Mecca a trimis o armată de 10.000 de oameni pentru a-l captura pe Mahomed. Dar nu au izbutit. Ei nu au reușit să-i penetreze apărarea. După o noapte de vânt și ploaie, marea armată s-a împrăștiat.
Ca om de stat, Mahomed nu a vrut să zdrobească Mecca, dar a câștigat-o pentru islam.
În anul 630 după Hristos, cu 10.000 de oameni, Mahomed pornește spre Mecca. Conducătorii cetății au ieșit îndată la iveală și i s-au supus. El a ocupat cetatea cu triumf. În același timp Kaaba este curățită de idoli.
Mahomed a devenit atât de puternic încât triburile se declarară musulmane doar pentru protecția sa. El moare în 632 având nouă neveste și o concubină romano-catolică.
Trupul profetului Mahomed este îngropat astăzi în moscheea din Medina, unde an de an vin pelerini să se roage. Notă: Mahomed nu a înviat din morți; numai Isus Hristos DOMNUL a făcut-o!
Acum că știm cum îl privește lumea pe Mahomed și povestea islamului, iată ce am învățat eu la Vatican despre paravanul și despre pumnalul acestei lumi a religiei, precum și ce se petrecea în spatele scenei pentru construirea credinței islamice.
Vaticanul dorea cu orice preț Israelul pentru însemnătatea lui religioasă, dar era blocat de evrei. O a doua problemă o reprezentau creștinii adevărați din Africa de Nord care predicau Evanghelia.
Romano-catolicismul creștea cu putere și nu tolera nici o opoziție.
Vaticanul trebuia să creeze cumva o armă ca să elimine deopotrivă pe evrei și pe adevărații creștini care refuzau să accepte romano-catolicismul. Privind spre Africa de Nord ei vedeau mulțimea de arabi ca pe o sursă de forță umană aptă să le facă această muncă murdară.
Un număr de arabi deveniseră romano-catolici și au putut fi folosiți pentru a raporta informații conducătorilor lor la Roma. Alții au putut fi folosiți ca a –V-a Coloană (o rețea subterană de spionaj) pentru a îndeplini planul stăpânului Romei de a controla mulțimile de arabi care respinseseră categoric romano-catolicismul.
Când “sfântul” Augustin apăru pe scenă, el a știut clar ceea ce se petrece. Augustin era un om foarte puternic și influent, cu armata sa mică de adepți.
Mănăstirile lui serveau ca baze de căutare, descoperire și distrugere a manuscriselor Bibliei deținute de adevărații creștini.
Augustin a fost făcut “sfânt” pentru servirea cu credință a “Bisericii Mamă”.
Vaticanul a vrut să creeze un “Mesia” pentru arabi, cineva pe care ei să-l poată înălța ca pe un conducător, un om cu charismă, pe care să-l poată antrena și a vrut în cele din urmă să-i unească pe toți arabii anticatolici sub conducerea lui, creând o armată puternică, care în final să captureze Ierusalimul pentru papă.
În lecția de la Vatican, cardinalul Bea ne-a spus următoarea relatare.
O doamnă arabă bogată care era o adeptă credincioasă a papei, a jucat un rol copleșitor în această dramă. Era o văduvă și se numea Khadijah. Își dăruise averea “Bisericii Mamă” și se retrăsese la o mănăstire de maici. În timpul șederii acolo, i s-a dat o sarcină ciudată și a fost trimisă înapoi în lume. Misiunea ei era să găsească un tânăr strălucit care să poată fi folosit de Vatican să creeze o religie nouă și un om care să devină Mesia pentru copiii lui Israel. Ea îl găsi curând pe tânărul Mahomed și se căsătoriră.
Khadijah avea un văr pe nume Waraquah care, ca și ea, era un foarte credincios romano-catolic. El avea o mare influență asupra lui Mahomed.
Vaticanul îl așeză pe Waraquah ca pe un important sfătuitor al lui Mahomed.
Roma își găsise omul, iar banii nu erau o problemă. I-au fost trimiși profesori tânărului Mahomed și el trecu prin pregătiri intense. Mahomed “devoră” lucrările “sfântului” Augustin sub învățătura lui Waraquah și deveni un devotat al operelor sale. Acesta îl pregăti pentru “marea sa chemare”.
Satan era hotărât să blocheze Evanghelia lui Isus Hristos de a ajunge la copiii lui Ismael. Folosindu-se de Vatican, Satan închise ușa pentru secole, lipsindu-i pe arabi de auzirea despre Lumina lumii.
Sub ordinele Vaticanului, arabii romano-catolici traversară Africa de Nord începând să răspândească istoria unui mare om care în curând se va ridica dintre oameni și va deveni alesul dumnezeului lor....

Vezi continuarea...

Vezi profilul utilizatorului

2 Re: Cine a 'creat' Islamul...???!!! la data de Dum Sept 14, 2008 9:01 am

Ronin


muritor de rand
În timpul pregătirii, lui Mahomed i se spusese că dușmanii lui sunt evreii. I se spusese de asemenea că romano-catolicii sunt singurii creștini adevărați și că ceilalți care își spun ei înșiși creștini sunt impostori blestemați și copiii diavolului care trebuie distruși.
Învățătura satanică mai este crezută și astăzi de mințile musulmanilor din toată lumea și distruge în fiecare națiune musulmană străduințele lui Hristos de a-i întâlni.
Pe când Mahomed începea să-și primească “revelațiile divine” într-o peșteră din munții Hira nu departe de periferiile Mecăi, Waraquah – vărul romano-catolic al soției sale – devenea adânc implicat în interpretarea acestor viziuni primite de Mahomed, totul deveni o problemă serioasă. Generalii islamici realizaseră că s-au întins prea departe, fără a avea susținerea necesară și nici capacitatea de a duce lupta până la capăt. Era timpul pentru discuțiile de pace. Unul dintre negociatori a fost Francis de Assisi. Ambele părți au trecut prin negocieri formale și au semnat concordate. Rezultatul negocierilor a fost următorul:
–Musulmanilor le era permisă ocuparea Turciei în zona “creștină”
–Catolicilor le era permisă ocuparea Libanului în regiunea arabă.
–S-a căzut de acord ca musulmanii să poată construi moschee în țările catolice fără opoziție, atât timp cât romano-catolicismul este în floare în țările arabe.
Cardinalul Bea ne-a spus că și musulmanii și romano-catolicii au fost de acord să blocheze și să distrugă eforturile dușmanului lor comun: misionarii creștini care credeau Biblia.
Prin aceste concordate Satan a pus la cale distrugerea spirituală a copiilor lui Ismael. El a construit un zid solid al opoziției împotriva Cuvântului lui Dumnezeu, reținându-l să ajungă la bieții arabi.
După semnarea concordatelor, un control strict a fost impus musulmanilor de către Ayatollah prin preoții, maicile și călugării islamici. Vaticanul a pus la cale de asemenea o campanie a urii între arabii musulmani și evrei. Înainte de aceasta ei coabitau în pace.
Dar vai, după aceasta întreaga comunitate islamică privea pe misionarii credincioși ai Bibliei ca pe diavolul care aduce otrava pentru a distruge pe copiii lui Allah.
N.T. – Gândiți-vă doar la mistificarea făcută de Mahomed la adresa Bibliei, din inițiativa lui Waraquah – fratele nevestei sale, adept al romano-catolicismului – prin care a fost pur și simplu înlocuit Isaac cu Ismael, ca jertfă oferită de Avraam.
Raporturile sfâșietoare despre numai o mână de convertiți de la credința musulmană aduse de misionari după ani de muncă, i-au tulburat, i-au istovit și i-au descurajat. Acești misionari nu știau nimic despre aranjamentele secrete între Mecca și Vatican care le-au distrus eforturile de câștigarea sufletelor din aceste meleaguri întunecate.
Cu Mecca și Vaticanul în plină pace, bătrâna curvă din Apocalipsa 17 și 18 le-a dat din nou de lucru iezuiților, care erau ocupați acum cu planuri pentru cucerirea și controlarea islamului.
În 1910, Portugalia devenea o țară socialistă. Steaguri roșii apăreau peste tot. Romano-catolicismul a întâmpinat o problemă serioasă aici. În timp ce oamenii proclamau ziua de naștere a Republicii Socialiste Portugalia, cerând distrugerea puterii bisericești; era chiar timpul perfect pentru o apariție a fecioarei Maria. Dar trebuia să existe mai multe beneficii ale acestei apariții decât simpla menținere a Portugaliei în strânsoarea de oțel a Vaticanului.
Iezuiții vroiau ca Rusia să fie implicată, și localizarea acestei viziuni la Fatima putea juca un rol cheie în a împinge islamul la “Biserica Mamă”.
În 1917 fecioara Maria apăru la Fatima. Producția “Mama lui Dumnezeu” a fost un succes bombă, care a fost jucată pentru a influența mulțimile. Ca rezultat, socialiștii Portugaliei au suferit o serioasă înfrângere.
Romano-catolicii din toată lumea au început să se roage pentru convertirea Rusiei și iezuiții inventaseră “Novenas” pentru Fatima (rugăciuni speciale de nouă zile), pe care ei au putut-o desfășura pe tot cuprinsul Africii de Nord exprimând bune relații publice înaintea lumii islamice.
Desigur, săracii arabi au crezut că o onorează pe fiica lui Mahomed și acest lucru era tocmai ceea ce vroiau iezuiții ca islamicii să creadă.
Câțiva ani după înfrângerea din al-ΙΙ-lea război mondial, papa Pius XІІ, a stârnit lumea cu viziunea sa “a soarelui dansând”, cu scopul de a menține Fatima în știrile din ziare.
A fost un mare spectacol religios și întreaga lume l-a “înghițit”. Nu este surprinzător că, papa Pius a fost singurul care a văzut această apariție.
În afară de toate acestea un grup de adepți s-au strâns din toată lumea într-o “armată albastră”, totalizând milioane de credincioși romano-catolici gata să moară pentru fecioara binecuvântată.
Dar ei încă nu au văzut nimic... Iezuiții o au pe fecioara Maria programată să apară de patru sau cinci ori în China, de câteva ori în Rusia și câteva “reale” mari apariții în U.S.A. ... Și oamenii se duc să fie prezenți.
Dar ce are a face aceasta cu islamul? Haideți să vedem ce are de spus ultimul episcop Sheen, despre fecioara Maria și islam: “Apariția doamnei noastre la Fatima a marcat punctul de cotitură în istoria celor 347.000.000 de musulmani din lume, oamenii religioși cei mai dificil de convertit la creștinism (romano-catolicism). Musulmanii au ocupat Portugalia pentru secole și și-au lăsat urma. ”
După moartea fiicei sale Fatimah, Mahomed scrise despre ea, că “este cea mai sfântă femeie din paradis, după Maria”.
Episcopul Sheen credea că fecioara Maria a ales să fie cunoscută ca “Doamna noastră de la Fatima”, ca un semn și o garanție că musulmanii care cred în nașterea lui Hristos din fecioară, vor începe să creadă în divinitatea lui Hristos. El a scos în evidență că statuile virginei călătoare, ale “Doamnei noastre de la Fatima” au fost primite cu entuziasm de musulmani în Africa, India și în alte locuri și că mulți musulmani vin acum în “biserică”(romano-catolică). Ca director al societății pentru propagarea credinței, episcopul Sheen a spus acestea cu autoritate.
În ultima jumătate a secolului al-XІX-lea, Spania trecea prin convulsii politice. Monarhia sa romano-catolică se clătina și regina a fost detronată în 1868, iar Spania a devenit republică, însă aceasta doar pentru doi ani.
Apoi monarhia a fost restabilită până în 1923. Cum condițiile politice erau instabile, Spania a ales încă o dată să devină republică și imediat biserica catolică a început sabotajul.
În acest timp din 1931 până în 1936, cam cinci președinți s-au succedat. Spaniolii romano-catolici își arătau disprețul față de puterea Vaticanului (nici nu visau ce se afla în spatele lor). Ei au pus taxe pe proprietățile bisericii și au îndepărtat preoți și călugărițele din școlile publice.
Papa spunea despre catolicii spanioli că se opuneau orientării spre fascism; de aceea trebuie să facă din catolicii spanioli un exemplu pentru cei care nu vor să se supună. Atunci a poruncit să-i distrugă și să numească aceasta o cruciadă împotriva comunismului.
Chiar dacă cei câțiva președinți ai republicii fuseseră iezuiți instruiți, ei s-au opus puterii de la Vatican și s-au prefăcut doar a fi în mâinile Vaticanului.
Au fost contactați liderii islamici. Ei rămăseseră datori Vaticanului pentru înșelarea Romei în privința Ierusalimului. Când au semnat concordatul, ei au promis să-l ajute pe papă la timp de nevoie, chiar să ridice o armată dacă acesta ar fi dorit. Acum era momentul.
Iezuiții și-au făcut treaba. Bieții spanioli urmau să sufere acum. Datorită negocierilor secrete, o uriașă armată arabă a fost ridicată sub comanda generalului Franco. Vaticanul a finanțat această mașină de război pentru a le da o lecție spaniolilor.
În 1936 a izbucnit noua Inchiziție Spaniolă, care a fost numită “Războiul Civil Spaniol”, orchestrat fiind în secret de la Vatican.
Pentru a ține lumea departe de aflarea adevărului, relatarea știrilor se făcea în așa fel încât să se înțeleagă că Vaticanul ar fi luptat împotriva comuniștilor într-un război sfânt.
În realitate existau doar o mână de comuniști în Spania. Instituția Romano-catolică ordonase o baie de sânge pentru proprii ei adepți.
Sub steagul Vaticanului, forțele musulmane au invadat Insulele Canare și apoi au atacat Spania de sud. Spaniolii au privit șocați cum cardinalul Pedro Segura era în fruntea armatei islamice care măcelărea pe necredincioși – infidelii credinței romano-catolice – bărbați, femei și copii fără nici o milă.
Armata musulmană își lua revanșa într-un târziu sub binecuvântarea papei. Când aveam trei ani îmi amintesc că i-am văzut pe ostași invadându-ne casa. Familia mea a supraviețuit acelei terori, fiind norocoși.
Când inchiziția și-a realizat scopurile, Spania era o ruină, însângerată și înfrântă, dar întoarsă în siguranță în mâinile Vaticanului. Papa i-a mulțumit fecioarei binecuvântate, că a scăpat Spania de comunism.
În jur de patru milioane de musulmani au ocupat Spania ca protectori ai credinței romano-catolice. Islamul și-a plătit datoria față de antihristul de la Vatican.
Arabii, prin negocieri strict secrete, îi declarară papei că vor lupta pentru Vatican în Spania numai dacă papa este de acord ca niciodată să nu recunoască vreun stat al Israelului, ce ar veni la existență. Papa a fost de acord.
Cardinalul Bea ne-a spus în ce mod evreii ortodocși și sioniștii forțau pentru un stat independent Israel.
_Doctor Rivera aș dori să vă întreb dacă omul care l-a împușcat pe papă era musulman?
_Desigur. Iezuiții au plănuit aceasta foarte bine. Mulți urmau să fie câștigați prin acest incident.
Observați că aceasta a dat ceva în comun papei și președintelui Regan. Amândoi au fost împușcați și au devenit prieteni apropiați.
Papa a captat atenția lumii întregi și simpatia tuturor conducătorilor lumii.
Prin acest incident islamul s-a propulsat mai aproape de Vatican. Musulmanii s-au simțit atât de umiliți că unul dintre ei a tras în reprezentantul profetului Isus pe pământ încât Ayatollah-ul i-a trimis condoleanțe și scuze papei.
Și în cele din urmă vina s-a putut arunca asupra K.G.B.-ului, făcând astfel lumea să creadă că comuniștii sunt dușmanii papei. Este un joc serios. Papa Ioan Paul al-II-lea a fost un comunist devotat pentru mulți ani la rând.
Dacă aceasta sună ciudat, aduceți-vă aminte că asasinul Mehmet Ali Agca este în topul oamenilor cu succes din Europa și că este un expert al oamenilor de marcă. El și-a descărcat arma de la o distanță de numai 3 metri și jumătate. Fiecare glonte l-a atins pe papă sub buric. Vedeți că el nu avea intenția de a-l ucide pe papă. El doar urma instrucțiunile date de iezuiți.
Rezultatul a fost obținut când lumea l-a văzut pe papă iertându-l pe Mehmet Ali Agca pentru că l-a împușcat: aproape un miliard de musulmani au fost plini de admirație pentru “sfinția sa”.
(The Hegelian Dialect)
Așa cum am spus deja, eu cred că totul a fost bine plănuit. Și papa și lumea musulmană i-au mulțumit fecioarei Maria că papa nu a murit.
Te întrebi de ce n-am trimis noi – americanii - armata în Liban? După ce președintele a devenit atât de apropiat cu papa, am sfârșit printr-un nunțiu papal la Washington D.C. și astfel marina U.S.A. s-a deplasat la Liban pentru a apăra o națiune romano-catolică.
Curva din Apocalipsa 17 nu se va opri de la nimic ca să-și atingă țelurile; inclusiv împușcarea unuia dintre papi!
În trecut Satan s-a folosit de religie ca să distrugă miliarde de suflete. Lucrând prin “marea curvă” (Vaticanul condus din 1814 de Iezuiti) din cartea Apocalipsa, Satan a pus-o cu grijă pe fecioara Maria înaintea oamenilor pentru a le distrage atenția de la Domnul Isus.
Catolicii au fost înșelați, ei încercând să cerceteze sistemul bisericii lor cu scopul de a ajunge în Rai. Folosind un truc asemănător, Vaticanul a ajutat la ridicarea unei religii militante și sofisticate pentru a-i îndepărta pe copiii lui Ismael de la cunoașterea Unicului care i-ar fi putut duce în Rai.
Mulțimile de musulmani privesc religia lor și pe Mahomed (al cărui trup se află încă la Medina) și din toată inima lor își ațintesc privirile spre Mecca pentru a-și căpăta salvarea. Iar vina pentru toate acestea se îndreaptă direct spre ROMA care este responsabilă pentru această incalificabilă crimă.

Sursa : Alberto Rivera, ex Iezuit.

Vezi profilul utilizatorului

3 Re: Cine a 'creat' Islamul...???!!! la data de Dum Sept 14, 2008 2:56 pm

Tudorel666


eliberat
Da, interesant. Curios este ca Apocalipsa vorbeste despe Mahomed ca imparat si prooroc al lui Dumnezeu...
Deci, cine si cum manipuleaza?...

Vezi profilul utilizatorului http://lazarmariantudorel.blogsite.ro

4 Re: Cine a 'creat' Islamul...???!!! la data de Mar Sept 16, 2008 9:01 am

Ronin


muritor de rand
Tudorel - imi cer scuze daca deja sti ceea ce am sa-ti spun...
Biblia, atunci cand vorbeste in simboluri, tot ea (Biblia) ofera si CHEIA pentru intelegerea simbolului..., de ex. cand spune ca a vazut o "fiara-bestie" tot biblia explica desctul de clar ca acest simbol este folosit pentru a 'identifica' un stat, popor, etc.

Asa cum am analizat (studiat) si eu profetiile , NU am gasit interpretarea cum ca Mohamed ar avea vreun rol important sau ca ar fi avut (e mort)... singura lui "importanta" este faptul ca 'apare' ca fiind TOT o creatie a Vaticanului deoarece, ca si putere care-si doreste dominare mondiala (asa ca-n evul intunecat), are rolul sau (islamul) in lume si in special in Orientul Mijlociu...

Vezi aceste 'expuneri' la acest site:

http://www.revelatia.ro/docs/veith_rt.html

Uneori site-ul mai 'cade' din cauza 'atacurilor' celor vizati...
Vei intelege mai clar (sau vei vedea) cum 'actorii' principali , la sfarsit de 'mandat', sunt: Statele Unite ale Americii si ...Vatican !!!
Asta descopera si Apoc. 13..., nu uita, Biblia este (are) propriul sau interpret (cheie)...!
Luand 'chei' de intelegere din afara ei (Bibliei)..., vei ajunge la fel si fel de scenarii false... fictiune, etc !!!

Vezi profilul utilizatorului

5 Re: Cine a 'creat' Islamul...???!!! la data de Mar Sept 16, 2008 9:52 am

Tudorel666


eliberat
Ronin a scris:Tudorel - imi cer scuze daca deja sti ceea ce am sa-ti spun...
Biblia, atunci cand vorbeste in simboluri, tot ea (Biblia) ofera si CHEIA pentru intelegerea simbolului..., de ex. cand spune ca a vazut o "fiara-bestie" tot biblia explica desctul de clar ca acest simbol este folosit pentru a 'identifica' un stat, popor, etc.

Asa cum am analizat (studiat) si eu profetiile , NU am gasit interpretarea cum ca Mohamed ar avea vreun rol important sau ca ar fi avut (e mort)... singura lui "importanta" este faptul ca 'apare' ca fiind TOT o creatie a Vaticanului deoarece, ca si putere care-si doreste dominare mondiala (asa ca-n evul intunecat), are rolul sau (islamul) in lume si in special in Orientul Mijlociu...

Vezi aceste 'expuneri' la acest site:

http://www.revelatia.ro/docs/veith_rt.html

Uneori site-ul mai 'cade' din cauza 'atacurilor' celor vizati...
Vei intelege mai clar (sau vei vedea) cum 'actorii' principali , la sfarsit de 'mandat', sunt: Statele Unite ale Americii si ...Vatican !!!
Asta descopera si Apoc. 13..., nu uita, Biblia este (are) propriul sau interpret (cheie)...!
Luand 'chei' de intelegere din afara ei (Bibliei)..., vei ajunge la fel si fel de scenarii false... fictiune, etc !!!

Sa inteleg ca Mahomed nu s-a inaltat cu voia lui Dumnezeu si ca Apocalipsa este o proorocie incompleta care nu contine toate evenimentele de dupa Hristos si pana la "sfarsitul" actualei lumi?

Vezi profilul utilizatorului http://lazarmariantudorel.blogsite.ro

6 Re: Cine a 'creat' Islamul...???!!! la data de Joi Sept 18, 2008 12:57 pm

Ronin


muritor de rand
Nu inteleg ce vrei sa zici..., Mohamed nu s-a "inaltat" in nici un caz cu ajutorul lui Dumnezeu...
El, Mohamed, s-a 'ridicat' cu suport catolic ca si lider, iar daca vorbesti de 'inaltare la cer', Mohamed nu s-a 'ridicat' la cer, este mort si probabil putrezit... , daca cineva l-a ridicat la cer, este posibil s-o fi facut-o tot cei care l-au 'ridicat' politic, adica cei de la Vatican..., ei se ocupa cu tot felul de minciuni, declarari de sfinti si 'inaltari'...etc...!!!

Vezi profilul utilizatorului

7 Re: Cine a 'creat' Islamul...???!!! la data de Joi Sept 18, 2008 9:45 pm

Amina

avatar
muritor de rand
Cine sunt musulmanii?

Credeti ca puteti sa recunoasteti un musulman dupa haine sau nationalitate? Mai ganditi-va o data.Aproape un sfert din populatia globului este musulmana. Si desi unii cred în mod gresit ca toti musulmanii sunt arabi (si vice-versa), arabii constituie numai 18% din totalul populatiei musulmane din lume. Musulmanii pot fi întalniti pretutindeni, din Africa de Vest pana în Europa de Est si din China pana în Filipine, si numarul lor este într-o continua crestere în Occident. Musulmanii sunt de toate rasele si culorile, toate meseriile si conditiile sociale si au avut o contributie semnificativa în toate domeniile de activitate, de la stiinte la matematica si de la arta la stiintele umaniste, înca de la începuturile Islamului. În zilele noastre nu exista nici un loc pe pamant unde acestia sa nu aiba un impact.În ciuda mass-mediei partinitoare, cea mai mare parte a musulmanilor fac parte din familii iubitoare si stabile, si nu au nimic de a face cu terorismul sau alte acte violente
Ce este Islamul

Cuvantul „Islam” provine din limba araba, din radacina aslama, care înseamna pace si supunere; un musulman practicant se straduieste sa se supuna cu tot sufletul sau lui Dumnezeu, prin aceasta obtinand pace, atat în aceasta viata, cat si în Viata de Apoi. Supunerea în fata vointei lui Allah nu înseamna ca o persoana nu mai trebuie sa gandeasca sau trebuie sa renunte la liberul sau arbitru de a alege; mai de graba, precum un cetatean care respecta legea, o persoana care respecta poruncile lui Dumnezeu beneficiaza si el si altii prin respectarea poruncilor divine, folosindu-si liberul arbitru cu întelepciune.Asadar, conceptul islamic de supunere este unul activ; un musulman se straduieste sa îsi sporeasca cunostintele, sa-si dezvolte caracterul si face ceea ce trebuie cum poate mai bine, dupa care accepta ca rezultatul eforturilor sale este în cele din urma în mainile lui Allah.

În ce cred musulmanii?

Un singur DumnezeuIslamul se bazeaza pe credinta într-o Putere Suprema, Dumnezeu Milostivul si Creatorul Universului, fara familie sau asociati, numit Allah. Musulmanii prefera sa foloseasca cuvantul arab Allah pentru a-L numi pe Dumnezeu, pentru ca acest cuvant nu are forme de plural, feminin sau diminutiv, forme care ar putea sa fie asociate cu politeismul (de exemplu: dumnezei, zeite, semi-zei). Desi ne referim la Dumnezeu cu pronumele „el”, se întelege ca Dumnezeu nu are nevoie de nimeni ca sa existe, si este dincolo de aceste notiuni de dualitate si gen; cele 99 de nume ale lui Allah mentionate în Coran contin mai multe atribute ale Sale, cum ar fi Milostiv, Iertator, Protector, Allah este Milos si Drept, Atoatestiutorul si Atoatevazatorul, Prieten si Îndrumator si singurul care este demn de adorare si devotiune.
Profetia

Islamul ne învata cum credinta într-o Putere Superioara împreuna cu un cod etic universal (rezumat în maxima simpla „crede în Dumnezeu si fii bun”) compun religia naturala o omenirii. Aceasta religie (sau mod de viata), în diversele sale manifestari, a fost învatata de catre profeti, care au fost trimisi de Allah fiecarei natiuni si comunitati la un moment dat. Profetii i-au îndemnat pe oameni spre o relatie directa si personala cu Domnul lor si au constituit un exemplu binecuvantat pentru modul cum trebuie sa traim. Cand oamenii au uitat sau a denaturat mesajul, El a trimis un alt Profet sa le reaminteasca oamenilor de mesajul original. Coranul mentioneaza numele a 25 de profeti; dintre acestia, cinci au un statut mai înalt: Noe, Avraam, Moise, Isus si Muhammad. Fiecare profet a primit revelatie divina si unora le-au fost date scripturi. Musulmanii cred ca Allah a revelat cartile sfinte ale evreilor si crestinilor, în forma lor originala, dar textele lor au fost în timp modificate. Coranul, revelat Profetului Muhammad (Pacea si binecuvantarea lui Allah fie asupra sa!) prin îngerul Gavril, detine statutul unic de a fi ultima revelatie a lui Allah pentru omenire, si El a promis sa îl pastreze intact pana la sfarsitul lumii. Ceea ce este interesant este faptul ca oamenii de stiinta au demonstrat ca Sfantul Coran este singura scriptura care are o singura varianta (în araba) identica cu textul care a fost revelat acum mai bine de 1400 de ani. Este de asemenea singura scriptura care poate fi memorata în întregime de credinciosi de toate varstele, indiferent de limba lor materna.

Vezi profilul utilizatorului

8 Re: Cine a 'creat' Islamul...???!!! la data de Joi Sept 18, 2008 9:47 pm

Amina

avatar
muritor de rand
Viata de Apoi

Desii oamenii au o inclinatie spre a uita si a pacatui, Islamul sustine o imagine generala pozitiva despre om, care a fost creat drept reprezentatul lui Dumnezeu pe pamant si ne învata cum credinta si aprecierea binelui sunt inerente naturii umane. În plus, copiii se nasc într-o stare de puritate si nu „mostenesc” pacatul. Încercarea vietii este ca omul sa faca tot ce poate mai bine si sa reziste raului în lume si în interiorul sau, astfel încat sa poata sta în fata lui Allah cu o inima curata în Ziua Judecatii. Aceia care reusesc vor fi rasplatiti în Paradis, dar cei care si-au neglijat sufletele vor fi condamnati în Iad. Fiecare persoana este responsabila pentru propriile sale fapte si nu se poate baza pe bunatatea altora pentru a fi iertat de pacate. Desi la sfarsit nimeni nu poate sa fie mantuit decat prin mila lui Allah, este necesara credinta, însotita de fapte bune astfel încat împreuna acestea sa cantareasca mai greu în balanta decat faptele rele. Rasplata va fi oferita în functie de eforturi. Raiul este un loc al frumusetii si perfectiunii fizice si spirituale, unde oamenii vor avea tot ce inimile lor doresc si vor fi binecuvantati cu vederea lui Allah Preaînaltul.


Care sunt obligatiile unui musulman?

(1) Primul pas este afirmarea cu toata convingerea ca „nu exista alta divinitate în afara de Allah si Muhammad este Trimisul Sau” (shahadah). Acesta este primul stalp al islamului si atunci cand aceasta afirmatie se face în fata martorilor, marcheaza intrarea în Islam a respectivei persoane. Un musulman sincer îsi asuma de asemenea îndeplinirea altor patru acte de adorare care completeaza cei cinci stalpi ai Islamului. Acestia sunt:

(2) Rugaciunea (salah) Fiecare credincios trebuie sa împlineasca cinci rugaciuni în fiecare zi, în anumite momente ale zilei (în zori, la pranz, dupa-amiaza, la apus si seara); rugaciunile obligatorii dureaza 5-10 minute, si presupun implicarea trupului, a mintii si a sufletului, fiind împlinite în grup pe cat posibil. Rugaciunile regulate îl ajuta pe om sa stabileasca o legatura directa cu Dumnezeu si sunt mijloace de purificare a sufletului; ele pot fi asemanate cu conectarea la o sursa de putere pentru reîncarcarea fiintei noastre. Rugaciunile de grup, unde credinciosii stau umili umar la umar, ajuta de asemenea la depasirea barierelor artificiale de rasa, etnie sau conditie sociala.

(3) Dania (zakat) Musulmanii sunt obligati sa doneze minim 2,5% din economiile lor anuale, sub forma de bani sau produse. Aceste donatii sunt colectate de catre comunitate anual si sunt distribuite celor care au nevoie de ele. Cuvantul zakat înseamna purificare si crestere; averea unei persoane nu este pura pentru propria lui folosinta pana nu este împartita cu cei mai putin înzestrati; darnicia ne conduce spre o crestere spirituala.

(4) Postul (sawm Ramadan). În timpul lunii Ramadan, cei credinciosi se abtin de la mancare, bautura, relatii sexuale între rasaritul si apusul soarelui, si de asemenea trebuie sa îsi controleze temperamentul si vorbele. Se mananca înainte de rasarit si dupa apus. Postul în luna Ramadan ne învata abstinenta si compasiunea pentru saraci, cladeste vointa si credinta în Dumnezeu, si este o perioada în care musulmanii întaresc legaturile cu Creatorul lor si cu comunitatea.


(5) Pelerinajul la Mekkah (Hajj). Fiecare musulman care este capabil din punct de vedere fizic si financiar trebuie sa viziteze Mekkah o data în viata, în timpul perioadei de Hajj. Pelerinajul pune în perspectiva realitatea vietii umane: ofera o reamintire a sacrificiilor si eforturilor profetilor, întareste legaturile de fratie între comunitatile musulmane internationale, care vin din toate colturile lumii pentru a se alatura unicei „conferinte anuale”; de asemenea îl pregateste pe musulman pentru calatoria mult mai profunda ce urmam sa o facem cu totii spre Lumea de Apoi.
Nu doar o religie, ci un mod de viata

Sunt multe alte acte de adorare care sunt recomandate în islam, cum ar fi rugaciunile benevole, citirea Coranului, munca voluntara pentru comunitate etc., pe langa care orice fapta pe care omul o face pentru a-L multumi pe Allah se transforma în act de adorare. În contrast cu acestea, exista lucruri pe care Allah le-a interzis datorita raului pe care îl provoaca oamenilor si societatii; acestea includ minciuna, furtul, nerespectarea parintilor, legaturi extramaritale, droguri, alcool, jocurile de noroc si alte comportamente daunatoare sau lipsite de moralitate. Îndrumarile privind aceste interziceri se afla în Saria, sau Legea Sfanta, care a fost conceputa din Coran si învataturile Profetului Muhammad (Pacea si binecuvantarea lui Allah fie asupra sa!). Saria este unica prin faptul ca îndruma nu numai în chestiuni de regie, ci se adreseaza tuturor aspectelor vietii, inclusiv aspecte de justitie sociala, politica, comert, relatii internationale, viata de familie, chiar si drepturile animalelor si mediul înconjurator.

O solutie pentru problemele actuale

În ciuda manierei negative în care musulmanii sunt descrisi în media, multi oameni sunt surprinsi sa afle, dupa investigatii mai profunde, ca Islamul ofera o solutie pentru nevoile lor sociale, personale si spirituale. Acesta ofera o credinta bazata pe ratiune, fara superstitii sau nevoia de intermediari între sine si Dumnezeu; promoveaza în mod activ fratia rasiala si armonia; îndrumarile sale în domeniul economic încurajeaza schimburile corecte între bogati si saraci, capital si munca. Sistemul sau politic (în forma sa originala, pura) se bazeaza pe o preocupare profunda pentru dreptate si drepturile omului si ofera îndrumare prin care oameni de religii diferite pot trai împreuna în armonie. În plus, modelul sau pentru viata de familie ofera o alternativa prabusirii modelului de familie din societatea occidentala, si rezultatului sau, dezintegrarea sociala si haosul.


Parabola pomului bun

Imaginea unui pom sanatos, vesnic verde, care ofera umbra si fructe delicioase si înmiresmate tot timpul anului este o parabola a unui musulman moderat. Sursa acestei parabole este Coranul care spune: „Nu vezi ce pilda a dat Allah pentru cuvantul bun? El este ca un pom bun, cu radacina neclintita si cu ramuri [ce se înalta] în cer! El da fructe tot timpul – cu voia Domnului sau.” (Sura Ibrahim: 14-15)Daca ne imaginam ca acel copac reprezinta un musulman care se straduieste sincer sa întruchipeze idealurile islamice, atunci samanta acestui copac este shahadah. Afirmarea unicitatii lui Allah patrunde si coloreaza fiecare celula, astfel încat fiecare gand, cuvant si actiune este formata sub matricea acestei întelegeri. Radacinile, cele care hranesc copacul si îi ofera stabilitate, pot fi asemuite cu stalpii credintei si anume: credinta în Allah, în profetii Sai, în cartile Sale, în îngeri, Ziua Judecatii si destin. Trunchiul creste prin credinta în Allah si Trimisul Sau, care se întinde de la radacini pana la ramuri. Cinci ramuri reprezinta cinci stalpi ai credintei: ele dau copacului forma si comportamentul. În plus, frunzele reprezinta manierele islamice (cum ar fi salutul islamic sau hainele decente si modeste). Ele sunt acelea care fac copacul atragator si usor de recunoscut de la distanta si ofera umbra altor fiinte. Cu toate acestea, în cele din urma, scopul copacului nu este împlinit pana ce nu face roade. Roadele copacului sunt reprezentate de un caracter bun: calitati precum cinstea, rabdarea, curajul, mila, iubirea, precum si alte lucruri pe care ni le dorim la un prieten, sot/sotie sau coleg; adica acele lucruri care ne fac oameni.

Vezi profilul utilizatorului

9 Re: Cine a 'creat' Islamul...???!!! la data de Joi Sept 18, 2008 9:54 pm

Amina

avatar
muritor de rand
Salamo aleikum!aceasta e adevarata imagine a islamului,iar cele relatate de d-vstra mai sus sunt informatii gresite ,o parte

Vezi profilul utilizatorului

10 Re: Cine a 'creat' Islamul...???!!! la data de Joi Sept 18, 2008 11:39 pm

Artistu


demon
"Problema" cu Islamul nu este ce scrie in Coran, ci modul in care este interpretat de unii Imami. In rest, ca orice alta religie, poate face bine sau rau, in functie de om. Cat despre "cine a creat" acelasi lucru s-ar putea spune si despre crestinism. Dar asta e alta discutie.

Vezi profilul utilizatorului

11 Re: Cine a 'creat' Islamul...???!!! la data de Vin Sept 19, 2008 8:44 pm

Tudorel666


eliberat
Ronin a scris:Nu inteleg ce vrei sa zici..., Mohamed nu s-a "inaltat" in nici un caz cu ajutorul lui Dumnezeu...
El, Mohamed, s-a 'ridicat' cu suport catolic ca si lider, iar daca vorbesti de 'inaltare la cer', Mohamed nu s-a 'ridicat' la cer, este mort si probabil putrezit... , daca cineva l-a ridicat la cer, este posibil s-o fi facut-o tot cei care l-au 'ridicat' politic, adica cei de la Vatican..., ei se ocupa cu tot felul de minciuni, declarari de sfinti si 'inaltari'...etc...!!!

Ma refeream la inaltarea lui Mahomed dintr-un simplu om, in profetul lui Dumnezeu si conducatorul unui imperiu.

Vezi profilul utilizatorului http://lazarmariantudorel.blogsite.ro

12 Re: Cine a 'creat' Islamul...???!!! la data de Lun Sept 29, 2008 7:37 pm

Simah

avatar
djin
Ce aiureala! Mahomed s-a inaltat pe fundamentul crestinilor nestorieni si nu asa-zisilor catolici!
Da' papistasi isi revendica merite peste tot!

Vezi profilul utilizatorului

13 Re: Cine a 'creat' Islamul...???!!! la data de Mar Ian 27, 2009 7:48 pm

Soimos


admin
Orice musulman spune atunci cand sustine Coranul, ca aceasta carte a fost INSPIRATA de Dumnezeu Allah ...din cauza ca, clerul din antichitate a modificat textele sfinte ...in speta Biblia ... motiv care l-a determinat pe Dumnezeu Allah sa puna lucrurile in matca lor...si astfel a dictat o noua carte
sfanta Coranul. ... NU?????


Oare cum acest Dumnezeu care si-a dat seama ca Biblia e modificata ... nu a stiut ca mai exista o versiune originala nemarsavita ...a Bibliei ... adica Tanachul ?
Oare cum se explica ca Allah nu a stiut tocmai acest lucru ?

Oare este asta o dovada precum ca minciuna are picioare scurte?

Pai asta ne duce cu gandul la faptul ca Coranul nu este lucrarea lui Dumnezeu ...caci altfel sti de existenta scripturii originale nemodificate ... ci este un al doilea text marsavit, inspirat de satana ... "inspirat" atunci cand si-a dat seama ca Biblia este usor de dovedit ca MINCIUNA ... si risca sa isi piarda ostirea de suflete care i se vand?

Vezi profilul utilizatorului

14 Re: Cine a 'creat' Islamul...???!!! la data de Mar Ian 27, 2009 8:11 pm

Alex

avatar
djin
sorry ca fac un pic de offtop, dar ma intereseaza o chestie. intrebarea asta am adresat`o si in alt compartiment. Prorocul Mohamed era sau nu analfabet cand a primit bazele Islamululi de la Allah? El "putea " scrie?

ms.

chestia ca intrasem intr-o disputa azi la ore referitor la asta, vreau si e un rsp mai documentat (vre`un vers din Coran de ex)

Vezi profilul utilizatorului http://paranoictimes.blogspot.com/

15 Re: Cine a 'creat' Islamul...???!!! la data de Mar Ian 27, 2009 8:17 pm

Anticristul


eliberat
Profetul.a fost si a ramas analfabet toata viata.Nu el a scris Coranul.Ci alti mai tirziu.El a fost comerciant la inceput,apoi a devenit sef de banda si asa a progresat pina a facut o armata cu care ataca si jefuia pe unde putea.

Vezi profilul utilizatorului

16 Re: Cine a 'creat' Islamul...???!!! la data de Mier Ian 28, 2009 4:55 pm

Soimos


admin
Dar cum ramane cu motivul publicarii Coranului ...vazut din perspectiva postata de mine mai sus?

Vezi profilul utilizatorului

17 Re: Cine a 'creat' Islamul...???!!! la data de Mier Ian 28, 2009 6:12 pm

Anticristul


eliberat
Daca Coranul ar fi slujit la cultivarea macar in parte a popoarelor arabe ,ar mai fi fost ceva.Dar acesta a slujit doar ca motiv de razboi,si ei au ramas in continuare inculti.Eu discut tot mereu si azi cu arabi cu care eu muncesc.Nici unul nu a citit Coranul.Doar repeta o strofa sau 2 din rugaciune ,zilnic.In rest nimic.Mcar crestini se razboiesc uni cu alti ,penti cu baptisti sau adventisti ,martori altfeletc.Darei sunt bita in toate domeniile.

Vezi profilul utilizatorului

18 Re: Cine a 'creat' Islamul...???!!! la data de Mier Ian 28, 2009 6:57 pm

Soimos


admin
Anticristul a scris:Daca Coranul ar fi slujit la cultivarea macar in parte a popoarelor arabe ,ar mai fi fost ceva.Dar acesta a slujit doar ca motiv de razboi,si ei au ramas in continuare inculti.Eu discut tot mereu si azi cu arabi cu care eu muncesc.Nici unul nu a citit Coranul.Doar repeta o strofa sau 2 din rugaciune ,zilnic.In rest nimic.Mcar crestini se razboiesc uni cu alti ,penti cu baptisti sau adventisti ,martori altfeletc.Darei sunt bita in toate domeniile.
Eh ...mai sunt unii fanatici care il mai citesc ...ba chiar il si interpreteaza ...dar exact radicalismul acestora este cea mai clara dovada ca Qoranul este doar un izvor al intunericului pe care se bazeaza "biserica noptii" ...aia cu semiluna si o stea!

Vezi profilul utilizatorului

19 Re: Cine a 'creat' Islamul...???!!! la data de Mar Feb 03, 2009 11:22 pm

Diana


inger
Draga Soimos, teoria ta are putin adevar, dar nu in totalitate...da Coranul a fost revelat datorita schimbarilor in relgie care au survenit de-a lungul timpului, dar Islamul nu este o relgie noua, adeptii sai se numesc musulmani,adica supusi lui Dumnezeu: Adam nu a fost evreu sau crestin ci a fost supus lui Dumnezeu (musulman), toti profetii trimisi de-a lungul timpului au fost supusi lui Dumnezeu si au predicat acelasi lucru: credinta intr-un singur Dumnezeu, monoteismul (Iisus nu a zis niciodata ca el predica crestinismul) iar un musulmnan nu este musulman daca nu crede in acesti profeti si in textele revelate lor

Vezi profilul utilizatorului

20 Re: Cine a 'creat' Islamul...???!!! la data de Mier Feb 04, 2009 11:27 am

Soimos


admin
Draga Diana

Quranul nu a fost necesar sa fie relevat ptr ca o religie si textul acelei religii nu a fost schimbat niciodata!

Faptul ca o alta religie (crestina)le-a modificat ... nu trebuia sa inspire nici la o religie noua si nici la o scriptura noua ...atata vreme cat scriptura originala "inspirata de Dumnezeu" a ramas NEMODIFICATA ...si tot asa o vedem si astazi !
Sti care e acea religie?

Vezi profilul utilizatorului

21 Re: Cine a 'creat' Islamul...???!!! la data de Sam Feb 07, 2009 7:34 pm

Anticristul


eliberat
Diana,ai putea sa spui concret cui ia fost inspirat coranul si cind?
Si in ce religie au intervenit schimbari?Ca evrei aveau Torah inainte de crestinism si asa a ramas si dupa razboaiele profetului.Unde au intervenit schimbarile?Daca ai folosi putin logica nu te-ai lasa dusa de nas si nu ai accepta spalarea creierului atit de usor.

Vezi profilul utilizatorului

Continut sponsorizat


Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum