Forum de spiritualitate

Ultimele subiecte
» Mai este cineva pe aici?
Dum Aug 11, 2013 8:58 am Scris de Tudorel666

» CRESTINI fara denominatiune
Sam Mar 09, 2013 7:18 pm Scris de crestinul

» Cine este in realitate Isus!
Dum Iul 08, 2012 2:11 pm Scris de Fairy

» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE
Dum Iul 08, 2012 2:06 pm Scris de Fairy

» Ok
Mier Iun 16, 2010 11:37 am Scris de Tudorel666

» ARMONII MAJORE 2010...autor Mihai LEONTE
Mar Iun 15, 2010 3:42 am Scris de Mihai LEONTE

» vizitati
Lun Iun 14, 2010 9:59 am Scris de padawanu

» REVERII ADVERSE...poezii de Mihai LEONTE
Joi Iun 10, 2010 4:16 am Scris de Mihai LEONTE

» SCRIERI INOCENTE...de Mihai LEONTE
Vin Iun 04, 2010 4:05 pm Scris de Mihai LEONTE

» Cenzura istoriei!!!
Joi Iun 03, 2010 6:37 pm Scris de Ancuta

» Distihurile lui Bujor...autor Mihai LEONTE
Mar Mai 25, 2010 3:28 am Scris de Mihai LEONTE

» Despre crestinismul originar
Lun Mai 24, 2010 11:41 am Scris de Tudorel666

» Dorurile mele
Sam Mai 22, 2010 11:39 am Scris de Tudorel666

» VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
Mier Mai 19, 2010 4:24 am Scris de Mihai LEONTE

» MIRAJELE ALBASTRE...poezii de Mihai LEONTE
Mier Mai 12, 2010 4:18 pm Scris de Mihai LEONTE

» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
Dum Mai 09, 2010 7:04 am Scris de Mihai LEONTE

» RENASTEREA ZAMOLXIANISMULUI RELIGIA STRABUNILOR ROMANILOR
Mier Mar 24, 2010 12:01 pm Scris de HareKrishna

» Vishnuism-monoteismul hindus
Mier Mar 24, 2010 11:59 am Scris de HareKrishna

» Despre capitalismul salbatic
Mar Mar 02, 2010 2:54 pm Scris de wima2203

» Ce nu se spune despre Miscarea Legionara?
Mar Mar 02, 2010 2:39 pm Scris de wima2203

» E Omul urmasul lui Adam?
Dum Ian 31, 2010 9:46 pm Scris de Anticristul01

» Bine v-am gasit!
Dum Ian 31, 2010 8:13 pm Scris de Anticristul01

» POZE USERI
Joi Ian 28, 2010 3:37 pm Scris de IrinucaM

» Inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume-DUBAI 2009
Mar Ian 12, 2010 9:06 pm Scris de Anticristul

» Arte martiale
Lun Ian 11, 2010 4:00 am Scris de IrinucaM

» Scrisoare adresata FEDERATIEI RUSE
Lun Ian 11, 2010 3:19 am Scris de IrinucaM

Cine este conectat?
In total este 1 utilizator conectat: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 1 Vizitator

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]


Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Ce inseamna iubirea?

Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 4]

1 Ce inseamna iubirea? la data de Dum Oct 19, 2008 7:34 am

Tudorel666


eliberat
Cea mai frumoasa poveste de dragoste de pe Pamant, "Romeo si Julieta", se termina cu SINUCIDEREA celor doi indragostiti. Au fost amandoi invinsi de viata!
Daca aceasta e dragostea, atunci e o porcarie si nu vreau sa am de a face cu ea!
Hristos insa, in nenumarate randuri, spunand ca oamenii nu au dragoste in ei si ca aceasta este greu de cunoscut, a dat de inteles ca exista o dragoste diferita de dragostea omeneasca, o dragoste care invinge viata si nu este invinsa de ea. Chiar daca Hristos ar fi o simpla himera, o poveste inventata sa suceasca mintile oamenilor, si tot imi pare atragatoare si veridica ideea unei altfel de dragoste, decat jalnica dragoste dintre Romeo si Julieta si toti epigonii lor. O astfel de dragoste vreau sa cunosc si eu, dragoste care te inalta si nu dragostea omeneasca ce te coboara in adancimile mormantului!
Si sunt convins ca aceasta dragoste este diferita si de dulcegaiala si luguleala aceea pe care si-o arata crestinii intre ei, semanand cu prietenia si caracterizata de o dorinta bolnavicioasa de sacrificiu pentru persoana ce se crede ca este iubita!
Dar, pentru ca, pana acum, alt tip de dragoste nu cunosc, decat pe aceste doua, nu vreau sa mai aud de aceasta dragoste, decat aici, pe "masa de disectie", unde voi incerca sa aflu, cu ajutorul oricui va vrea sa contribuie la aceasta disectie, ce are bun si ce are rau in ea dragostea lumeasca, care sunt mecanismele ei si care ar putea fi acea dragoste cereasca la care s-a referit Isus.
Multam frumos!

Vezi profilul utilizatorului http://lazarmariantudorel.blogsite.ro

2 Apape, Eros sau Phileo? la data de Dum Oct 19, 2008 7:48 am

Eu Unul


admin
Atunci când Ioan a făcut afirmație: „Dumnezeu este dragoste” (1 Ioan 4: 8 ), el a trebuit să aleagă un singur cuvânt din cele patru folosite în limba greacă de atunci pentru a descrie dragostea. Era de așteptat ca apostolul să apeleze la cuvântul cel mai uzual - EROS -, cuvânt ce cuprindea în sine o forță și o expresivitate semantică uimitoare.

EROS reprezenta pentru greci viața însăși; ceva misterios și de neînvins, pulsând fără încetare și ducând cu sine - asemenea unui torent dezlănțuit - orice inteligență și voință omenească.

De exemplu, dragostea unei mame pentru copilul ei era considerată nobilă și curată, adică EROS; la fel era și dragostea copiilor pentru părinții lor, precum și dragostea ce ține laolaltă doi prieteni. Mai mult decât atât, pentru greci dragostea reciprocă dintre un bărbat și o femeie era o taină adâncă, de origine și de esență divină.

Prin urmare, anticilor li se părea evident că Dumnezeu este EROS. Marele filozof Platon spunea că EROS este divin, întrucât este mai puternic decât voința omenească; EROS perpetuează viața, consolidează relațiile interumane, locuiește în toate ființele și, de aceea, înseamnă că este mesagerul divinității.

Concepția anticilor despre dragoste este foarte asemănătoare cu a noastră, oamenii sfârșitului de mileniu. Dragostea era considerată (și este și acum) ca fiind „dulcele secret al vieții” sau elixirul ce înfrumusețează și înnobilează existența mizeră a ființei umane.

Și, deși în zilele noastre toate cuvintele înrudite cu „eros” au în exclusivitate o semnificație sexuală, Platon a încercat să dea acestui cuvânt o conotație spirituală și elevată. Astfel, eros a ajuns să reprezinte, pentru cei din vechime, aspirația nobilă și sfântă a ființei umane către absolut, care transcede sfera de influență a senzualității din lumea materială (este ceea ce noi numim astăzi iubire platonică).

Totuși, lui Ioan i-a fost cu neputință să scrie în epistolele sale că Dumnezeu este EROS. În felul acesta, i-a șocat pe filozofii vremii afirmând că Dumnezeu este AGAPE. În realitate, între cele două concepții privitoare la dragoste se întinde o prăpastie de netrecut, căci ele sunt mai departe una de alta decât este răsăritul de apus. Astfel, în „eros” nu există nici putere și nici speranță, în timp ce „agape” ne aduce cea mai încurajatoare veste bună cu putință, căci ne descoperă toată puterea lui Dumnezeu.


Cum a fost posibil ca dragostea predicată de apostoli să devină un dușman de moarte al conceptului atât de nobil al lui Platon?

Vezi profilul utilizatorului

3 Re: Ce inseamna iubirea? la data de Dum Oct 19, 2008 5:12 pm

Anticristul


eliberat
Daca am fi convinsi ca Ioan a scris in Limba greaca epistola sa,atunci ar fi mult de comentat pe aceasta tema.Faptul ca epistolele se gasesc numai in greaca,nu ne da aceasta certitudine.In ivrit insa scrie asa:Cel care nu iubeste ,nu cunoaste pe Dumnezeu caci Dumnezeu este dragoste.Iata si cuvintele in ivrit cu litere romanesti.Veaser einenu ohev lo iada et Elochim chi haelochim hu ahava.
Cu stima Hag Sameiah din Ierusalaym.

Vezi profilul utilizatorului

4 Re: Ce inseamna iubirea? la data de Dum Oct 19, 2008 8:06 pm

Histrion

avatar
vrajitor
E greu sa-ti raspund, sint FILO-FOB!! Nashpa, nu?
Da' cu AGAPELE toti popii sint de acord , aici cred ca ai dreptate!

Vezi profilul utilizatorului

5 Re: Ce inseamna iubirea? la data de Lun Oct 20, 2008 4:40 am

Heruer


inger
Tudorel666 a scris:... voi incerca sa aflu, cu ajutorul oricui va vrea sa contribuie la aceasta disectie, ce are bun si ce are rau in ea dragostea lumeasca, care sunt mecanismele ei si care ar putea fi acea dragoste cereasca la care s-a referit Isus.
Multam frumos!
(bolduirile imi apartin)
Una dintre definitiile pe care le-am intalnit si care concorda cu punctul meu de vedere vis-a-vis de aceasta sintagma "Iubire Divina" este cea data de S.N.Lazarev in vol. 6 "TREPTE CATRE DIVINITATE" din ciclul "Diagnosticarea karmei". Iata ce scrie el :

"-Ce inseamna iubire Divina ? - ma intrebase, pentru a nu stiu cata oara, una dintre paciente.
-Iubire Divina este atunci cand, in adancul sufletului, sentimentul de iubire este mai important decat omul iubit. Atunci, daca omul iubit va va trada, jigni, parasi sau va imbatrani, sau va muri, dumneavoastra veti reusi sa pastrati sentimentul de iubire."

si in continuare :

"Iubirea umana nu este decat un sprijin pentru dezvoltarea sentimentului de iubire Divina, care a salasluit in sufletele noastre dintotdeauna."

Vezi profilul utilizatorului

6 Re: Ce inseamna iubirea? la data de Lun Oct 20, 2008 9:24 am

Tudorel666


eliberat
Heruer a scris:

Una dintre definitiile pe care le-am intalnit si care concorda cu punctul meu de vedere vis-a-vis de aceasta sintagma "Iubire Divina" este cea data de S.N.Lazarev in vol. 6 "TREPTE CATRE DIVINITATE" din ciclul "Diagnosticarea karmei". Iata ce scrie el :

"-Ce inseamna iubire Divina ? - ma intrebase, pentru a nu stiu cata oara, una dintre paciente.
-Iubire Divina este atunci cand, in adancul sufletului, sentimentul de iubire este mai important decat omul iubit. Atunci, daca omul iubit va va trada, jigni, parasi sau va imbatrani, sau va muri, dumneavoastra veti reusi sa pastrati sentimentul de iubire."

si in continuare :

"Iubirea umana nu este decat un sprijin pentru dezvoltarea sentimentului de iubire Divina, care a salasluit in sufletele noastre dintotdeauna."

Nu stiu ce sa spun. A continua sa iubesti
persoana iubita chiar si dupa ce te tradeaza, imi seamana mai degraba cu spiritul de sacrificiu si nu imi place o astfel de iubire. Imi pare mult mai aproape de adevar indemnul lui Hristos de a uri "persoana iubita", adica pe mama, tata, frate, sora copii, dar a continua sa iubesti persoana respectiva cu un alt fel de dragoste, cu dragostea pe care Isus indeamna sa o arati vrajmasilor: da-i mancare daca ii este foame, apa, daca ii este sete si ridica-l de jos, daca este cazut.

Vezi profilul utilizatorului http://lazarmariantudorel.blogsite.ro

7 Re: Ce inseamna iubirea? la data de Lun Oct 20, 2008 9:47 am

Anticristul


eliberat
Cu alte cuvinte: Da dovada de om.

Vezi profilul utilizatorului

8 Re: Ce inseamna iubirea? la data de Lun Oct 20, 2008 10:03 am

Tudorel666


eliberat
Anticristul a scris:Cu alte cuvinte: Da dovada de om.

Da, da dovada de om.
In discutiile mele cu dumnezeul din mine, despre care nu stiu ca este spirit sau doar un program al softului creierului meu, acest dumnezeu mi-a spus ca oamenii au fost facuti pentru iubire, in primul rand pentru cea fizica, iar cea fizica este nula, ciuntita si fara valoare, daca nu este dublata de cea in duh.
Mi-a mai spus si ca prima forma de dragoste este dragostea de sine, urmata, desi pare depasita, de dragostea de copii si iarasi urmata, desi pare doar uneori depasita, de dragostea sexuala dintre doua fiinte, indiferent de sex.
Dar, ca o mica paranteza, precizez ca nu totdeauna sexul unei fiinte coincide cu sexul fizic, dat de organele sexuale externe. Dealtfel, orice copil aproape ca stie astazi ca sexul este dat de hormoni si nicidecum de glandele sexuale, care sunt efectul si nu cauza. Iar dincolo de hormoni exista o stare energetica, masculina sau feminina, yin sau yang.
Nu am priceput inca din ce cauza, dar astazi exista barbati a caror energie este in principal feminina si femei a caror energie este mai ales masculina. De asta s-a ajuns la relatii sexuale intre persoane care, aparent, au acelasi sex.
Dar imi mai zice si ca e ok, ca la asta trebuia sa se ajunga, chiar daca oricand se poate ajunge si la situatia neamestecarii energiilor yin si yang, situatie care este insa ideala si greu de obtinut in practica.
Si imi cer scuze ca l-am bagat in discutie si pe dumnezeul din mine, duhul din mine adica, dar am facut-o numai pentru a discuta ulterior ipotezele prezentate, strict stiintific, metafizic, religios sau cum ati dori domniile voastre.
O zi placuta in continuare!

Vezi profilul utilizatorului http://lazarmariantudorel.blogsite.ro

9 Re: Ce inseamna iubirea? la data de Lun Oct 20, 2008 1:35 pm

Heruer


inger
Tudorel666 a scris:...
Nu stiu ce sa spun. A continua sa iubesti
persoana iubita chiar si dupa ce te tradeaza, imi seamana mai degraba cu spiritul de sacrificiu si nu imi place o astfel de iubire. Imi pare mult mai aproape de adevar indemnul lui Hristos de a uri "persoana iubita", adica pe mama, tata, frate, sora copii, dar a continua sa iubesti persoana respectiva cu un alt fel de dragoste, cu dragostea pe care Isus indeamna sa o arati vrajmasilor: da-i mancare daca ii este foame, apa, daca ii este sete si ridica-l de jos, daca este cazut.
Daca ai timp si esti pregatit, incearca sa-l citesti pe Lazarev. Sunt foarte greu de compactat, intr-o postare sau doua, 12 volume.

Vezi profilul utilizatorului

10 Re: Ce inseamna iubirea? la data de Lun Oct 20, 2008 1:58 pm

Tudorel666


eliberat
Heruer a scris: Daca ai timp si esti pregatit, incearca sa-l citesti pe Lazarev. Sunt foarte greu de compactat, intr-o postare sau doua, 12 volume.

O sa-l am in vedere, multumesc.

Vezi profilul utilizatorului http://lazarmariantudorel.blogsite.ro

11 Re: Ce inseamna iubirea? la data de Mar Oct 21, 2008 2:16 pm

Tudorel666


eliberat
Azi m-am speriat putin: cred ca am inceput sa descopar iubirea si puterea ei. Mi s-a oprit sufletul in loc si am ramas blocat; la orice pas, mi-e teama ca ma transform in demon. Nu e de mirare ca Dumnezeu o tine ascunsa de ochii tuturor.

Vezi profilul utilizatorului http://lazarmariantudorel.blogsite.ro

12 Re: Ce inseamna iubirea? la data de Mar Oct 21, 2008 6:04 pm

Azazel


demon
Eu cred ca DUMNEZEU este orice numai dragoste nu e
hai sa vedem dragostea lui fata de oameni,potopul,SODOMA SI GOMORA,prunci ucisi la nasterea lui ISUS,unele din dragalaseniile lui si putem continua,razboaie,foamete,boli,nedreptati,sclavii,crime acceptate in numele lui,frumoasa dragoste ne arata DUMNEZEU ma insel eu sau trebuie sa redefinim dragostea

Vezi profilul utilizatorului

13 Re: Ce inseamna iubirea? la data de Mar Oct 21, 2008 8:42 pm

Histrion

avatar
vrajitor
De ce -so redefinim? Nu-i zice el -ei, plin de amor si uitindui-se in ochi: Esti frumoasa de-mi vine sa te maninc? La fel ii spune si mama odorului! Asa ca ce te mira ca si doamne-doamne are obiceiul sa-si omoare creatiile? Asta e adevarata iubire si mila divina. Definita ca atare de mii de ani!

Vezi profilul utilizatorului

14 Re: Ce inseamna iubirea? la data de Mar Oct 21, 2008 9:34 pm

Tudorel666


eliberat
Azazel a scris:Eu cred ca DUMNEZEU este orice numai dragoste nu e
hai sa vedem dragostea lui fata de oameni,potopul,SODOMA SI GOMORA,prunci ucisi la nasterea lui ISUS,unele din dragalaseniile lui si putem continua,razboaie,foamete,boli,nedreptati,sclavii,crime acceptate in numele lui,frumoasa dragoste ne arata DUMNEZEU ma insel eu sau trebuie sa redefinim dragostea

Faci un om si il dotezi cu liber arbitru si il faci si nemuritor. Acest om vrea sa se convinva ca are liber arbitru si ca este nemuritor si se arunca in Vulcanul Etna.
Dumnezeu are atunci doua posibilitati: transforma temporar Etna intr-o baie calduta, dar incalca liberul arbitru al omului, care a ales sa cunoasca cum este sa faci baie in Etna, sau lasa Etna asa cum este si il lasa pe om sa urle vesnic in Etna,ca doar l-a facut nemuritor!
Domnia ta ce ai face in locul lui Dumnezeu?

Vezi profilul utilizatorului http://lazarmariantudorel.blogsite.ro

15 Re: Ce inseamna iubirea? la data de Mier Oct 22, 2008 5:22 am

Heruer


inger
Azazel a scris:Eu cred ca DUMNEZEU este orice numai dragoste nu e
hai sa vedem dragostea lui fata de oameni,potopul,SODOMA SI GOMORA,prunci ucisi la nasterea lui ISUS,unele din dragalaseniile lui si putem continua,razboaie,foamete,boli,nedreptati,sclavii,crime acceptate in numele lui,frumoasa dragoste ne arata DUMNEZEU ma insel eu sau trebuie sa redefinim dragostea
Iti dau dreptate, cu o mica modificare :
- in loc de : "Eu cred ca DUMNEZEU este orice numai dragoste nu e ..."
- eu spun : "eu cred ca Dumnezeu nu este numai dragoste ci si toate celelalte (mangaiere, compasiune, dispret, ura, ... ca sa enumar numai cateva, pentru exemplificare). De fapt, repet, Dumnezeu este Tot. Numai pentru "uzul personal" unele religii L-au "trunchiat" facandu-L fie "numai lapte si miere", fie "numai fiere" si i-au dat diverse nume, tot pentru scopuri personale."

Vezi profilul utilizatorului

16 Re: Ce inseamna iubirea? la data de Vin Oct 24, 2008 10:16 pm

Iubirea este sentimentul de afectiune. Stiu ca o sa mi se sara in cap fiindca nu e asa, deoarece este ceva inexplicabil etc. NU, nu este inexplicabil. Este sentimentul de afectiune amplificat pentru parte feminina. Acest sentiment dus la extrem poate avea o consecinta numita gelozie. Gelozia = afectiunea celeilalte parti pentru o alta persoana? Afectiune, da despre asta este vorba, un sentiment simplu.

Vezi profilul utilizatorului

17 Re: Ce inseamna iubirea? la data de Sam Oct 25, 2008 8:32 am

Heruer


inger
Dedeiu a scris:Iubirea este sentimentul de afectiune. Stiu ca o sa mi se sara in cap fiindca nu e asa, deoarece este ceva inexplicabil etc. NU, nu este inexplicabil. Este sentimentul de afectiune amplificat pentru parte feminina. Acest sentiment dus la extrem poate avea o consecinta numita gelozie. Gelozia = afectiunea celeilalte parti pentru o alta persoana? Afectiune, da despre asta este vorba, un sentiment simplu.
Iar afectiunea este ...?
"AFECȚIÚN//E ~i f. 1) Atitudine de dragoste, prietenie și atașament față de cineva. 2) med. Alterare de natură organică sau funcțională a stării normale a unui organism (uman sau animal); boală; maladie. Sursa: NODEX "
"AFECȚIÚNE, afecțiuni, s.f. 1. Simpatie, prietenie, dragoste față de cineva. 2. Boală, stare patologică a unui organ. Sursa: DEX '98"
In afara de definitia numita cerc vicios : dragoste=afectiune=dragoste
si cea medicala ai alta definitie pentru afectiune (pentru a convinge ca, citez : "... NU, nu este inexplicabil. Este sentimentul de afectiune...".

Vezi profilul utilizatorului

18 Re: Ce inseamna iubirea? la data de Sam Oct 25, 2008 11:04 am

Tudorel666


eliberat
Nu cred ca exista cuvinte czre sa defineasca iubirea. Posibil totusi sa ma insel.

Vezi profilul utilizatorului http://lazarmariantudorel.blogsite.ro

19 Re: Ce inseamna iubirea? la data de Sam Oct 25, 2008 5:13 pm

Heruer


inger
Tudorel666 a scris:Nu cred ca exista cuvinte czre sa defineasca iubirea. Posibil totusi sa ma insel.
Tocmai asta am vrut sa evidentiez si eu in postarea de raspuns pentru Dedeiu. Iubirea, adevarul, informatia, ... sunt notiuni primare/promordiale si transcendente omului si prin urmare nu pot fi definite complet, neechivoc, neredundant, altfel decat prin ceea ce s-a convenit a fi opusurile/antonimele lor, de catre om.

Vezi profilul utilizatorului

20 Re: Ce inseamna iubirea? la data de Mier Oct 29, 2008 6:02 pm

Simah

avatar
djin
Iubirea esta ca diareea:cand te apuca trebuie sa cauti locuri ferite de ochii celorlalti!

Vezi profilul utilizatorului

21 Re: Ce inseamna iubirea? la data de Mier Oct 29, 2008 6:06 pm

Simah a scris:Iubirea esta ca diareea:cand te apuca trebuie sa cauti locuri ferite de ochii celorlalti!
Perver mai esti. Inteleg ca o faci prin wc-uri? crazy

Vezi profilul utilizatorului

22 Re: Ce inseamna iubirea? la data de Mier Oct 29, 2008 6:08 pm

Simah

avatar
djin
Pe mine nu ma apuca iubirea ci numai sexul!iar pt mine sexul este un sport!I

Vezi profilul utilizatorului

23 Re: Ce inseamna iubirea? la data de Mier Oct 29, 2008 6:12 pm

Simah a scris:Pe mine nu ma apuca iubirea ci numai sexul!iar pt mine sexul este un sport!I
asa zic toti care nu au succes la femei.
Pentru mine nu e un sport, e ceva foarte placut sexul si iubesc mult femeile. Toate femeile au ceva frumos in ele si le-as iubi pe toate, sexual, dar nu imi permit, deoarece nu imi place sa fiu infidel.

Vezi profilul utilizatorului

24 Re: Ce inseamna iubirea? la data de Mier Oct 29, 2008 6:14 pm

Tudorel666


eliberat
Simah a scris:Pe mine nu ma apuca iubirea ci numai sexul!iar pt mine sexul este un sport!I

Eu cred ca sexul este doar o fateta a iubirii. Una foarte importanta, dar care nu defineste complet acest sentiment.

Vezi profilul utilizatorului http://lazarmariantudorel.blogsite.ro

25 Re: Ce inseamna iubirea? la data de Mier Oct 29, 2008 6:15 pm

Anticristul


eliberat
Dar poti fi fidel cu fiecare in parte.

Vezi profilul utilizatorului

Continut sponsorizat


Sus  Mesaj [Pagina 1 din 4]

Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum