Forum de spiritualitate

Ultimele subiecte
» Mai este cineva pe aici?
Dum Aug 11, 2013 8:58 am Scris de Tudorel666

» CRESTINI fara denominatiune
Sam Mar 09, 2013 7:18 pm Scris de crestinul

» Cine este in realitate Isus!
Dum Iul 08, 2012 2:11 pm Scris de Fairy

» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE
Dum Iul 08, 2012 2:06 pm Scris de Fairy

» Ok
Mier Iun 16, 2010 11:37 am Scris de Tudorel666

» ARMONII MAJORE 2010...autor Mihai LEONTE
Mar Iun 15, 2010 3:42 am Scris de Mihai LEONTE

» vizitati
Lun Iun 14, 2010 9:59 am Scris de padawanu

» REVERII ADVERSE...poezii de Mihai LEONTE
Joi Iun 10, 2010 4:16 am Scris de Mihai LEONTE

» SCRIERI INOCENTE...de Mihai LEONTE
Vin Iun 04, 2010 4:05 pm Scris de Mihai LEONTE

» Cenzura istoriei!!!
Joi Iun 03, 2010 6:37 pm Scris de Ancuta

» Distihurile lui Bujor...autor Mihai LEONTE
Mar Mai 25, 2010 3:28 am Scris de Mihai LEONTE

» Despre crestinismul originar
Lun Mai 24, 2010 11:41 am Scris de Tudorel666

» Dorurile mele
Sam Mai 22, 2010 11:39 am Scris de Tudorel666

» VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
Mier Mai 19, 2010 4:24 am Scris de Mihai LEONTE

» MIRAJELE ALBASTRE...poezii de Mihai LEONTE
Mier Mai 12, 2010 4:18 pm Scris de Mihai LEONTE

» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
Dum Mai 09, 2010 7:04 am Scris de Mihai LEONTE

» RENASTEREA ZAMOLXIANISMULUI RELIGIA STRABUNILOR ROMANILOR
Mier Mar 24, 2010 12:01 pm Scris de HareKrishna

» Vishnuism-monoteismul hindus
Mier Mar 24, 2010 11:59 am Scris de HareKrishna

» Despre capitalismul salbatic
Mar Mar 02, 2010 2:54 pm Scris de wima2203

» Ce nu se spune despre Miscarea Legionara?
Mar Mar 02, 2010 2:39 pm Scris de wima2203

» E Omul urmasul lui Adam?
Dum Ian 31, 2010 9:46 pm Scris de Anticristul01

» Bine v-am gasit!
Dum Ian 31, 2010 8:13 pm Scris de Anticristul01

» POZE USERI
Joi Ian 28, 2010 3:37 pm Scris de IrinucaM

» Inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume-DUBAI 2009
Mar Ian 12, 2010 9:06 pm Scris de Anticristul

» Arte martiale
Lun Ian 11, 2010 4:00 am Scris de IrinucaM

» Scrisoare adresata FEDERATIEI RUSE
Lun Ian 11, 2010 3:19 am Scris de IrinucaM

Cine este conectat?
In total este 1 utilizator conectat: 0 Inregistrati, 0 Invizibil si 1 Vizitator

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]


Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
Cautare
 
 

Rezultate pe:
 


Rechercher Cautare avansata


Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Taina din gradina Eden !

Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 6]

1 Taina din gradina Eden ! la data de Vin Mai 23, 2008 1:45 pm

No Name


inger
La început, Cerul și Pământul existau în armonie, fericire și bucurie, într-o stare pe care nu suntem capabili să ne-o imaginăm. Oștirea cerească aducea slavă la tronul lui Dumnezeu. Domnul îi vizita pe Adam și Eva în răcoarea serii în Rai și avea părtășie cu ei. Nu exista nici urmă de tristețe, boală sau moarte. Dar și Lucifer a avut acces în Rai, așa cum ni se spune în mod tainic în Ezechiel 28:

ajunsese-i la cea mai înaltă desăvârșire, erai plin de înțelepciune și desăvârșit în frumusețe. Stăteai în Eden, grădina lui Dumnezeu și erai acoperit cu tot felul de pietre scumpe. Erai un heruvim ocrotitor, cu aripile întinse (vers. 12-15). El a fost primul uns și a devenit dușmanul lui Dumnezeu. Aceasta este de mare însemnătate pentru subiectul nostru despre unșii din timpul sfârșitului.

Înaltul heruvim nu a fost mulțumit cu faptul că devenise un dușman și provocase situația catastrofală din Cer. El a văzut că Dumnezeu ținea la fiul Său, Adam, pe care îl pusese mai mare peste tot ceea ce fusese creat pe Pământ și nu a fost mulțumit cu această situație. Adam și Eva stăpâneau asupra pământului. Dușmanul căzut din ordinea cerească a scos prima pereche în afara ordinii divine și a atras-o în propria-i cădere. Ca ființă duhovnicească, a folosit cea mai evoluată și mai șireată specie dintre animale (Genesa 3:1) care, fără îndoială, era cea mai apropiată omului, adică șarpele care umbla vertical și putea să vorbească.

Conversația pe care șarpele a avut-o cu Eva este bine redată. Numai după ce a fost blestemat (vers. 14), el și-a pierdut forma și a devenit reptilă. De atunci înainte, până în Cartea Apocalipsei, dușmanul lui Dumnezeu este numit diavolul, Satan, balaurul și șarpele cel vechi. Ceea ce s-a întâmplat pe pământ a fost și mai cumplit decât ceea ce a avut loc în cer. Cu toate acestea, heruvimii și serafimii, toate ființele divine care nu au fost influențate de Lucifer, au rămas în rânduiala divină, în locul destinat lor. Pe pământ întreaga rasă umană a fost supusă conducerii și stăpânirii lui Satan. El a reușit să influențeze prima pereche și s-o facă să se îndoiască de ceea ce zisese Dumnezeu: să nu mănânce din pomul cunoștinței binelui și răului și să nu încalce porunca sfântă a lui Dumnezeu, încălcare care aducea pedeapsa cu moartea. El le-a promis că ochii lor vor fi deschiși și că ei vor fi ca Dumnezeu. Dușmanul le-a spus:Cu siguranță că nu veți muri!!

Era exact opusul a ceea ce spusese Dumnezeu. La început Satan a adus întreaga lume animală sub stăpânirea lui, luând chipul șarpelui, apoi el a făcut-o pe Eva să se supună influenței lui. El a pus Cuvântul lui Dumnezeu sub semnul întrebării și a transformat porunca:

Poți să mănânci după plăcere din orice pom din grădină, exact în opusul ei.Oare a zis Dumnezeu cu adevărat să nu mâncați din toți pomii din grădină(comparați Genesa 2:16 cu Genesa 3:1).

Deformarea unui singur Cuvânt a fost suficientă pentru a cauza moartea. Dușmanul întotdeauna vorbește despre subiecte biblice, dar niciodată nu rămâne la Adevărul original, el nu neagă Cuvântul, el îl răsucește și astfel îi dă un sens diferit față de cel original. El atrage chiar și pe credincioși în discuții fără de sfârșit care subminează credibilitatea Cuvântului lui Dumnezeu.

Nu era vorba despre mâncarea unui fruct; aici ni se prezintă cum au început de fapt lucrurile. Era vorba despre pofta ochilor, care chiar și astăzi duce la pofta trupească. El nu numai că a atras-o pe Eva într-o discuție, el a amăgit-o, și aceasta s-a întâmplat înainte să aibă loc înmulțirea naturală, așa cum Domnul a intenționat să fie când a spus.Creșteți și înmulțiți-vă.

Se știe la ce ne referim dacă vorbim de o femeie amăgită. Toată lumea este conștientă de implicațiile frazei.El a căzut în păcat. Scriptura spune:Dacă un om înșeală pe o fată nelogodită și se culcă cu ea, îi va plăti zestrea și o va lua de nevastă; (Exod 22:16). După ce șarpele a amăgit-o pe Eva, ea s-a dat lui Adam, care nu o cunoscuse până atunci în acest fel. Șarpele și-a lăsat în urmă sămânța, adică urmași. Cain a fost rodul lui natural, iar Abel a fost rodul natural al lui Adam. După cele întâmplate în capitolul 3, citim capitolul 4:1-2:Adam s-a împreunat cu nevastă-sa Eva; ea a rămas însărcinată, și a născut pe Cain, și a zis:Am căpătat un om cu ajutorul Domnului! A mai născut și pe fratele său Abel. Abel era cioban, iar Cain era plugar.

Doi fii total diferiți au fost născuți. Ultima parte a capitolului 3 și prima parte a capitolului 4 trebuie citite împreună. Împărțirea în versete și capitole nu au existat în manuscrisele originale. Ne este greu să înțelegem ceea ce s-a întâmplat în aceiași zi, înainte ca Domnul să vină să-i viziteze în răcoarea serii. Apoi, ei s-au ascuns și Dumnezeu a chemat:Adame, unde ești?, după ce ei își făcuseră șorțuri din frunze de smochin pentru a-și acoperi rușinea.

Dumnezeu S-a referit direct la ceea ce se întâmplase, prin aplicarea pedepsei la locul potrivit, fapt care este valabil și astăzi. El i-a spus Evei: Cu durere vei naște copi; Nici o femeie nu a dat naștere unui copil după ce a mâncat un fruct, nici măcar prima femeie. Nu fără temei a dat Dumnezeu porunca Lui strictă în Legea Lui:

Să nu te culci cu o vită, ca să te pângărești cu ea. Femeia să nu se apropie de vită, ca să curvească cu ea. Este o mare mișelie(Levitic 18:23). El chiar a spus:Blestemat să fie cel care se va culca cu o vită oarecare! Și tot poporul să răspundă: Amin; (Deuteronom 27:21).

Păcatul și căderea au putut avea loc din cauză că Adam s-a supus influenței Evei. Acuzându-l, Domnul i-a spus lui Adam:

Fiindcă ai ascultat de glasul nevestei tale, și ai mâncat din pomul despre care îți poruncisem(Genesa 3:17). Vina principală a avut-o Adam, pentru că el a încălcat porunca pe care Dumnezeu i-a dat-o lui personal, și ca atare este scris:;Și după cum toți mor în Adam (1Corinteni 15:22). Din acel moment omenirea a fost separată de Dumnezeu și pierdută. Prima pereche a trebuit să părăsească Paradisul. Chiar atunci Dumnezeu a prezis Mântuirea prin sămânța femeii (Genesa 3:15).

Vezi profilul utilizatorului

2 Re: Taina din gradina Eden ! la data de Sam Mai 24, 2008 6:26 am

No Name


inger
Continuare......

CELE DOUĂ SEMINȚE

După ce a blestemat șarpele, Domnul i-a spus: Vrăjmășie voi pune între tine și femeie, între sămânța ta și sămânța ei. Aceasta îți va zdrobi capul și tu îi vei zdrobi călcâiul (Genesa 3:15). Șarpele a lăsat în urmă o sămânță, așa cum Dumnezeu Însuși a spus. În Biblie cuvântul sămânțăînseamnă urmași. Dușmănia a putut să apară doar între două semințe diferite și originea ei arată înspre vrăjmaș. Cuvântul lui Dumnezeu este infailibil și le dezvăluie celor care pot înțelege ceea ce a fost spus și ceea ce a avut loc de fapt. Cain a fost de la cel rău, așa cum a scris și Ioan, ucenicul iubit de Isus:Să ne iubim unii pe alții, nu cum a fost Cain, care era de la cel rău; (1Ioan 3:11-12).

Adam, cu siguranță, nu a fost cel rău, ci Satan, așa o confirmă Scriptura (Matei 6:13; 1Ioan 2: 13-14). În genealogiile din Vechiul și Noul Testament, Cain nu este înregistrat ca fiul lui Adam. Ca cel întâi născut, el ar fi trebuit să aibă dreptul de întâi născut. Nu este scris nicăieri despre Adam că ar fi tatăl lui Cain. Dacă ar fi fost, atunci Enoh nu ar fi putut fi al șaptelea de la Adam (Genesa 5; Luca 3:36-38; Iuda 14).

Cuvântul lui Dumnezeu este desăvârșit, deși tainic uneori. Numai Eva a fost mama tuturor celor vii (Genesa 3:20). Numai unul dintre fii a fost plăcut lui Dumnezeu. Abel a jertfit un miel și mai târziu a devenit el însuși prima jertfă ucisă de primul ucigaș. În Cain existau gelozia, invidia și tendința de a ucide. Aceste atribute cu siguranță nu erau de la Dumnezeu și nici de la Adam, fiul lui Dumnezeu, ci de la Satan, care a fost ucigaș de la început (Ioan 8:44). Și Cain a fost religios; și el a adus o jertfă, dar numai din roadele câmpului. Ca atare, el nu a stabilit o legătură reală cu căderea în păcat și cu necesitatea răscumpărării și iertării, așa cum o făcuse Abel.

Cele două linii naturale de la Cain și Set, au existat până la potop. Abel a fost ucis, nelăsând urmași. De la el nu avem un arbore familial. Despre zilele lui Noe citim:
Fiii lui Dumnezeu au văzut că fetele oamenilor erau frumoase și din toate și-au luat de neveste pe acelea pe care și le-au ales. După ce aceste linii s-au amestecat, Dumnezeu a spus:
Duhul Meu nu va rămânea pururi în om, căci omul nu este decât carne păcătoasă.Sfârșitul oricărei făpturi este hotărât înaintea Mea(Genesa 6:2-3,13).
Mântuitorul trebuia să vină din linia curată a lui Set. Urmașii lui au fost numiți fii ai lui Dumnezeu, dar și ei au fost neascultători. Ei nu l-au crezut pe Noe, adevăratul prooroc-mesager pentru acel timp. În zilele noastre este exact cum a fost atunci. Domnul nostru a prezis încurcătura duhovnicească a fiilor lui Dumnezeu în timpul de sfârșit. În acele vremuri, se nășteau faimoșii uriași, iar acum avem de a face cu uriași ai lumii religioase.

Apostolul Iuda a comparat timpul lui Noe, cu timpul Sodomei, așa cum Domnul nostru Isus a făcut-o în Luca 17:26-30 și a menționat pofta fiilor lui Dumnezeu după trupuri străine. O specie rară a venit la existență prin Cain, care nu era în creația originală.

Oamenii de știință nu au nici o explicație pentru scheletele ciudate descoperite și ca atare s-au simțit obligați să inventeze teoria total nebiblică a evoluției. Ei se află încă în căutarea verigii lipsă.

Apostolul Petru scrie despre fiii lui Dumnezeu care au păcătuit, că ei sunt legați cu lanțuri în întuneric (2Petru 2:4). Isus li s-a adresat în mod special, când s-a coborât în locuința morților (1Petru 3:18-20). Ei s-au opus Duhului lui Dumnezeu, au fost neascultători și s-au amestecat cu trupurile străine ale fiicelor oamenilor din linia lui Cain

Vezi profilul utilizatorului

3 Re: Taina din gradina Eden ! la data de Dum Mai 25, 2008 6:32 pm

Cris


inger
Aici este vorba despre Elohim,nu divinitatea suprema Tatal.
Sarpele este nu sarpe ci " nacash" -o fiinta de lumina inteligenta.
" Aceasta îți va zdrobi capul și tu îi vei zdrobi călcâiul (Genesa 3:15)."

Aceasta ,saminta de lumina iti va zdrobi capul -arata inteligenta mintii.
Tu Ii vei zdrobi calciiul arata " inima" ,de aici si punctele slabe " calciiul lui Ahile".
Este o metafora a unei evolutii pina la unire,nici unul nu " moare " ,ci se unesc(v si simbolul caduceului)Cele doua zdrobiri sint reciproce,arata mintea unita cu inima.

In rest,tote textele de mai sus sint un mixaj de chestii care n-au legatura.In VT apare Elohim si Yahweh,in Nt apare divinitatea preexistenta manifestata.

Vezi profilul utilizatorului

4 Re: Taina din gradina Eden ! la data de Dum Mai 25, 2008 7:06 pm

La început era foarte multă lume analfabetă.
Și acea lume analfabetă se mira foarte mult când vedea pe cineva care se făcea că știe să citească.

Smile

Vezi profilul utilizatorului http://win9x.forum-free.org/

5 Re: Taina din gradina Eden ! la data de Lun Mai 26, 2008 5:22 pm

Vizitato


Vizitator
La inceput nu se paote demonstra ce era. Ci doar se poate presupune ce era. Very Happy

6 Re: Taina din gradina Eden ! la data de Lun Mai 26, 2008 6:42 pm

Krmen

avatar
moderator
Jan van Helsign vorbeste la un moment dat despre posibilitatea unei asocieri intre Dumnezeu si Lucifer.
Cand Dumnezeu a vazut ca multe dintre creaturile lui indragite prefera intunericul a dorit ca ele sa existe un stapanitor, acolo unde se indreapta...si l-a rugat pe Lucifer sa fie el stapanul intunericului...si acesta a acceptat.
Nu stiu daca e asa...cert e ca la el am citit multe lucruri, inclusiv din politica, care s-au dovedit reale ...iar cine spunea in alt topic ca stapanirea lumii e in Anglia nu prin alte meleaguri ca America sau Israel...cred ca avea dreptate.

Vezi profilul utilizatorului

7 Re: Taina din gradina Eden ! la data de Mier Mai 28, 2008 1:51 pm

Cris


inger
" La început era foarte multă lume analfabetă."

Stii cum era lumea analfabeta de la inceput?
Lumea aceasta vorbea direct cu divinitatea,n-avea nevoie de cuvinte scrise,simple,semne,aglutinante sau simboluri si metafore.Asta era lumea la inceput,era Una.Acum lumea a ajuns unii.Analfabeti sau nu.

Vezi profilul utilizatorului

8 Re: Taina din gradina Eden ! la data de Dum Iun 15, 2008 11:40 am

No Name


inger
Prin incrucisarea omului (adam )...implicit (eva )cu NACAHAS(SARPELE)...s-a preluat implicit caracterul lui Lucifer ;MANDRIA ,INTELEPCIUNEA FIREASCA ,INVIDIA ,UCIDEREA etc. De aceea Mantuitorul trebuia sa fie insusi CREATORUL ..in forma de carne (2 Corint 5;19)(1 Ioan 5;20)caci pacatul a intrat in omenire prin sange (carne )..nu prin Duh ..!Romani 5;10-21!!

Vezi profilul utilizatorului

9 Re: Taina din gradina Eden ! la data de Dum Iun 15, 2008 11:48 am

Heruer


inger
De fapt ... care este taina din gradina Eden ?
Pana acum n-am prea inteles.

Vezi profilul utilizatorului

10 Re: Taina din gradina Eden ! la data de Dum Iun 15, 2008 11:51 am

No Name


inger
este scris mai sus ....

eva nu a ramas gravida ..prin incurgitarea unui mar Cool ....ci prin sex cu SARPELE...s-a nascut CAIN ..iar ABEL prin sex cu ADAM ! secret

Vezi profilul utilizatorului

11 Re: Taina din gradina Eden ! la data de Dum Iun 15, 2008 11:54 am

Heruer


inger
... deci Eva era zoofila ... rusine ei. Dar probabil ca si acolo exista o forma de democratie asa ca de ce pe ea trebuie sa o condamnam iar pe homosexuali si lesbiene trebuie sa-i acceptam si chiar mai mult ... ?

Vezi profilul utilizatorului

12 Re: Taina din gradina Eden ! la data de Dum Iun 15, 2008 11:58 am

No Name


inger
...asta e alta mancare de peste ///! Basketball

Vezi profilul utilizatorului

13 Re: Taina din gradina Eden ! la data de Dum Iun 15, 2008 12:18 pm

Azazel


demon
Exact,SATANA s-a amestecat in creatia lui dumnezeu si i-a dat omului constintade sine,cunoscind binele si raul,pentru ca este scris ca ADAM nu distinge binele de rau ,traia precum maimutele
nota 10 lui SATANA

Vezi profilul utilizatorului

14 Re: Taina din gradina Eden ! la data de Dum Iun 15, 2008 12:43 pm

No Name


inger
...nota 10 cu steluta lui ISUS HRISTOS ...PTR ca invins moartea si la EL sunt cheile locuintei mortii
! Basketball

Vezi profilul utilizatorului

15 Re: Taina din gradina Eden ! la data de Dum Iun 15, 2008 12:50 pm

Azazel


demon
cine este ISUS CRISTOS daca SATANA i-a oferit toate imparatiile pamintului daca i se inchina lui,deocamdata ISUS a murit pe cruce si atit,SATANA EXISTA

Vezi profilul utilizatorului

16 Re: Taina din gradina Eden ! la data de Dum Iun 15, 2008 12:59 pm

No Name


inger
Isus a zis ;

24. Adevărat, adevărat vă spun, că cine ascultă cuvintele Mele, și crede în Cel ce M-a trimis, are viața veșnică, și nu vine la judecată, ci a trecut din moarte la viață.

40. Isus i-a zis: „Nu ți-am spus că, dacă vei crede, vei vedea slava lui Dumnezeu?”
41. Au luat dar piatra din locul unde zăcea mortul. Și Isus a ridicat ochii în sus, și a zis: „Tată, Îți mulțumesc că M-ai ascultat.
42. Știam că totdeauna Mă asculți; dar vorbesc astfel pentru norodul care stă împrejur, ca să creadă că Tu M-ai trimis.”
43. După ce a zis aceste vorbe, a strigat cu glas tare: „Lazăre, vino afară!”
44. Și mortul a ieșit cu mâinile și picioarele legate cu fâșii de pânză, și cu fața înfășurată cu un ștergar. Isus le-a zis: „Dezlegați-l, și lăsați-l să meargă.”

25. Isus i-a zis: „Eu sunt învierea și viața. Cine crede în Mine, chiar dacă ar fi murit, va trăi.
26. Și oricine trăiește, și crede în Mine, nu va muri niciodată. Crezi lucrul acesta?”


Vezi profilul utilizatorului

17 Re: Taina din gradina Eden ! la data de Dum Iun 15, 2008 1:50 pm

O asemenea tampenie arata clar cata dreptate este in expresia ,,Somnul ratiunii naste montri!''din cate stiu eu nu se pomeneste nicaieri de asa ceva nici ca adam si eva au facut sex in eden,postarea astaarata tot teribilism infantil si multa imaginatie de slaba calitate!Exista insa o taina acolo.vedeti unde am inceput sa postez despre cabalah.

Vezi profilul utilizatorului

18 Re: Taina din gradina Eden ! la data de Dum Iun 15, 2008 9:34 pm

Anticristul


eliberat
No Name a scris:Isus a zis ;

24. Adevărat, adevărat vă spun, că cine ascultă cuvintele Mele, și crede în Cel ce M-a trimis, are viața veșnică, și nu vine la judecată, ci a trecut din moarte la viață.

40. Isus i-a zis: „Nu ți-am spus că, dacă vei crede, vei vedea slava lui Dumnezeu?”
41. Au luat dar piatra din locul unde zăcea mortul. Și Isus a ridicat ochii în sus, și a zis: „Tată, Îți mulțumesc că M-ai ascultat.
42. Știam că totdeauna Mă asculți; dar vorbesc astfel pentru norodul care stă împrejur, ca să creadă că Tu M-ai trimis.”
43. După ce a zis aceste vorbe, a strigat cu glas tare: „Lazăre, vino afară!”
44. Și mortul a ieșit cu mâinile și picioarele legate cu fâșii de pânză, și cu fața înfășurată cu un ștergar. Isus le-a zis: „Dezlegați-l, și lăsați-l să meargă.”

25. Isus i-a zis: „Eu sunt învierea și viața. Cine crede în Mine, chiar dacă ar fi murit, va trăi.
26. Și oricine trăiește, și crede în Mine, nu va muri niciodată. Crezi lucrul acesta?”


....................................................................................................................................................
Ai putea sa mi explici si mie cum a iesit Lazar afara?Plutind sau sarind cu amindoua picioarele?

Vezi profilul utilizatorului

19 Re: Taina din gradina Eden ! la data de Lun Iun 16, 2008 12:14 am

Bagherra

avatar
vrajitor
No Name a scris:este scris mai sus ....

eva nu a ramas gravida ..prin incurgitarea unui mar Cool ....ci prin sex cu SARPELE...s-a nascut CAIN ..iar ABEL prin sex cu ADAM ! secret
hmm Cum sa faca sex Eva cind era ...copil ?
Dupa ce i-a scos din Eden,Dzeu, i-a indemnat:"Cresteti...inmultiti-va,umpleti pamintul si stapiniti-l pe el!" E clar ca erau copii inca,cind au fost in gradina.Deci,treaba cu sexul,cade.
Mincatul ala din pom,eu,il vad ca o modificare,o interventie genetica...facuta de ...kundalini? scratch
Apoi,Dzeu spune:"sa-l izgonim pe om fiindca,a mincat din pomu' cunoasterii binelui si raului si acum,e ca unul dintre noi"...."sa-l izgonim ca nu cumva sa manince si din pomul vietii si sa devina nemuritor,sa traiasca in veci!"(citat din memorie...scz)
Deci,omul,nu era nemuritor.Ba,Dzeu chiar se temea ca el ,omul,ar putea deveni nemuritor.
Cind intreaba:"Adame,unde esti ? " dovedeste ca nu este omniprezent si nici a-tot-stiutor! whistling Ba,mai mult:e egoist si fricos;se teme de ...creatia sa. Shok

Vezi profilul utilizatorului

20 Re: Taina din gradina Eden ! la data de Lun Iun 16, 2008 1:44 am

Emil Condor

avatar
vrajitor
Azazel a scris:SATANA EXISTA
Până i se-nfundă...

Logic să ne întrebăm: dacă satana există - este aceea posibil fără existenta lui Dumnezeu?!

Vezi profilul utilizatorului

21 Re: Taina din gradina Eden ! la data de Lun Iun 16, 2008 11:51 am

Diana


inger
affraid pai mai fetelor ce mai asteptam? hai sa-i schimbam pe barbati cu serpi
Eva sa fi facut sex cu sarpele in gradina Edenului? rolf asta chiar e buna

Vezi profilul utilizatorului

22 Re: Taina din gradina Eden ! la data de Lun Iun 16, 2008 12:03 pm

Azazel


demon
SI daca este unul in dumnezei,sau poate ca dumnezeu l--a creat special,interesant personaj

Vezi profilul utilizatorului

23 Re: Taina din gradina Eden ! la data de Mar Iun 17, 2008 11:09 pm

Emil Condor

avatar
vrajitor
No Name a scris:...asta e alta mancare de peste ///! Basketball
De sarpe!

Vezi profilul utilizatorului

24 Re: Taina din gradina Eden ! la data de Mier Iun 18, 2008 5:10 pm

Azazel


demon
Hai sa vedem cine este defapt sarpele ,MICHAEL TSARION s-a ocupat de aceasta problema si va rog sa urmariti conferinta de presa ORIGINS OF EVIL
https://www.youtube.com/watch?v=d3A0xSFBKho&feature=related
https://www.youtube.com/watch?v=M9qVMzwsmFE&feature=related
in youtube sunt 13 episoade dar exista si ffilmul intreg pe google,cautati MICHAEL TSARION ORIGINS OF EVIL,si as dori sa aud si impresiile voastre

Vezi profilul utilizatorului

25 Re: Taina din gradina Eden ! la data de Vin Iun 20, 2008 1:58 pm

No Name


inger
Studenta_87 a scris:affraid pai mai fetelor ce mai asteptam? hai sa-i schimbam pe barbati cu serpi
Eva sa fi facut sex cu sarpele in gradina Edenului? rolf asta chiar e buna

daca citeai si tu BIBLIA ...nu ascultai doar liturghia ...spusa de un popa beat ...aflai ca in Geneza este scris ;

14. Domnul Dumnezeu a zis șarpelui: „Fiindcă ai făcut lucrul acesta, blestemat ești între toate vitele și între toate fiarele de pe câmp; în toate zilele vieții tale să te târăști pe pântece, și să mănânci țărână.

Doar dupa Blestem ..a devenit in forma acesta de astazi ..ca taratoare ..caci daca era initial asa ...nu-si avea rost Blestemul ..! pope ....tu crezi doar ce zice un popa ?

Vezi profilul utilizatorului

Continut sponsorizat


Sus  Mesaj [Pagina 1 din 6]

Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum